Magnatul sibian aflat după gratii în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu va fi transferat pentru ispășirea pedepsei în penitenciarul din Aiud în prima zi a săptămânii viitoare.

Ilie Carabulea mai are de stat și în această săptămână la IPJ Sibiu. Afaceristul sibian va fi mutat de aici peste câteva zile. ”Transferul deținutului în penitenciarul în care va ispăși pedeapsa cu închisoarea se va face luni”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Stare bună de sănătate

Ilie Carabulea a fost consultat de medici și se simte bine în detenție. Afaceristul sibian nu a avut probleme de sănătate pe parcursul zilelor petrecute până în prezent în arestul IPJ Sibiu. ”Nu au fost semnalate niciun fel de probleme” a mai spus Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.

Reamintim că Ilie Carabulea a fost reținut săptămâna trecută de polițiștii sibieni, după ce a fost pus în aplicare un mandat de reținere pentru executarea unei pedepse cu închisoarea de 18 luni.

Ilie Carabulea a primit o pedeapsa de un an si 6 luni pentru că l-a mituit pe fostul șef al Parchetului Judecatoriei Sibiu, Florin Apostu, căruia magistratii instantei supreme i-au majorat pedeapsa de la 3 la 5 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mită. Înainte de sărbătorile de paște, magistrații care acum s-au promunțat în majoritate, deciseseră amânarea sentinței până după sărbători.

 VEZI AICI IMAGINI DE LA ARESTAREA LUI CARABULEA ȘI DUCEREA LUI ÎN ARESTUL IPJ SIBIU!

Instanța supremă a admis, joia trecută, recursul făcut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție împotrivă achitărilor dictate în acest caz de instanțele inferioare și a stabilit că fostul prim-procuror al Parchetului Judecariei Sibiu să execute cinci ani de închisoare pentru mai multe fapte de luare de mită. Alături de acesta au mai fost condamnați la pedepse cu executare Tiberiu Narcis Popescu, care a primit doi ani și șase luni de închisoare, Ilie Carabulea, un an și șase luni, Sebastian Dumitru Cirstea și Mihaela Izabela Cirstea, câte un an și două luni de închisoare.

Prima noapte pentru Carabulea în arestul IPJ Sibiu: A dormit în celulă cu un alt deținut! Vezi detalii picante!

 

Ultima oră

Comentariul meu