Sibiul a jucat cu sabia deasupra capului meciul cu Ceahlăul. Sibienii aveau neapărat nevoie de victorie în meciul cu moldovenii din Piatra Neamț pentru a nu pierde contactul cu echipele care sunt desupra liniei de retrogradare. Oaspeții au învins, iar Voința mai are șanse extrem de mici să rămână în liga 1 în acest sezon.

Pelici a mizat pe Cigan în detrimentul lui Tătar și asta pentru a câștiga în viteză la mijlocul terenului. Din păcate atacul și-a arătat din nou carențele, în condițiile în care primul șut pe poarta nemțenilor a venit pe final de primă repriză, Zăgrean, Nicola și Popa evoluând modest în prima parte a meciului. Ceahlăul nu a forțat deloc arătând din start că un punct este suficient în acest meci.

Singura ocazie notabilă a primei reprize a venit de la Beza, șutul căpitanului Voinței trecând pe lângă poartă, în minutul 45.

După pauză jocul s-a înviorat mai mult. Sibiul a atacat mai mult, iar Ceahlăul a jucat numai pe contra atac.

Așa s-a întâmplat și în minutul 64, când Sergiu Bar a făcut un henț prostesc în suprafața de pedeapsă, iar Golubovic a înscris lejer de la punctul cu var. Două minute mai târziu Pavel a pus latul la o centrare în careul mare și a făcut ca tabela să arate 0-2, golul pornind însă de la o degajare slabă a lui Miron.

Sibiul a marcat imediat prin Popa, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side.

Golurile primite au căzut ca plumbul în picioare pentru sibieni. Sibiul nu a mai reușit decât să reducă din handicap în minutul 83 prin Zăgrean. Voinţa pierde un meci extrem de important, iar misiunea menţinerii în liga 1 devine practic una imposibilă pentru echipa lui Pelici.

Voinţa joacă etapa viitoare în deplasare cu FC Braşov.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Cand juca Interul nu prea aveai altceva ce facut .Primaria are altceva de facut cu bani publici.Sportul Se Face Cu Bani Privati. In Canada cate echipe sunt sustinute cu bani publici?

  2. Pe iohanis il doare in cur de ce se intampla cu sportul sibian iar rezultatul, cel putin la fotbal, se vede. imi doresc sa nu urmeze si baschetul aceeasi cale.

  3. Sper ca echipa sa nu se desfiinteze pt ca o sa treacă f mulți ani pana când o sa mai fie fotbal de performanța in Sibiu

  4. Pacat de echipa de oraș si de suporteri
    Echipa nu a fost suficient susținută financiar si de autorități
    Stadionul arată jalnic ca si înainte de revoluționarii
    De ce pinalty a reușit sa facă un stadion frumos la Piatra Neamț întreb eu
    Sasu nu are nici o treaba cu fotbalul
    Sibienii sunt mari iubitori de fotbal
    Când juca Interul vuia stadionul
    Eu am urmărit cu sufletul la Tv echipa sibiana si ca mine la fel mulți sibieni de aici din Canada am Comentat împreuna meciurile echipei