Spulberat de suflul exploziei. Așa l-au găsit părinții pe băiatul care a ajuns vineri seară în stare gravă la spitalul județean Sibiu. O butelie a explodat în timp ce copilul se afla în casă în localitatea sibiană Mârșa.

Pentru că nu mai mișca și era în stare de inconștiență părinții băiatului de 16 ani au ales să îl ducă cu mașina înspre Sibiu. Pe drum rănitul a fost preluat de ambulanța SMURD și dus direct în sala de operație la Spitalul Județean Sibiu.

”Este vorba de un pacient provenit dintr-o explozie. Se pare că o butelie a explodat și în urma impactului a suferit un traumatism cranio-cerebral destul de sever cu dilacerare de substanță cerebrală. Noi l-am preluat de la aparținători din mașină, proprietate personală. Au venit la întâlnire pe drum. Era în comă profundă. Este și cu contuzie pulmonară și cu fractură de coloană dorsală. Practic pacientul este în stare destul de gravă. A fost dus direct în sala de operație. Urmează să se opereze. Acum șansele sunt rezervate”, a spus Mirela Crețu – medic UPU Sibiu.

Pentru că prezintă arsuri severe băiatul ar putea să fie transferat pe parcursul zilei de sâmbătă cu un elicopter la București.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu