Sibienii au jucat mai bine decât au făcut-o în ultimele două deplasări, dar Concordia a obținut meritat victoria. Voința a avut un penalty neacordat de arbitru la 1-0, dar Sibiul a terminat în 10 meciul după ce Tânc a fost eliminat.

Foto - Sebastian Marcovici (PROSPORT)

Golurile au fost marcate de Dinu ’38 şi Iordache ’74. Sibiul a jucat modest în fața Chiajnei. Gazdele au deschis scorul în prima repriză la o fază în care apărarea Voinței a fost făcută șah-mat.

Sibiul joacă în intermediară săptămâna viitoare cu Ceahlăul, pe Municipal

Iată filmul meciului:

1-0: Dinu înscrie cu un şut din aproximativ patru metri, după o pasă de la Popa;

2-0: Centralul Adrian Cojocaru acordă un penalti pentru gazde în urma unui henţ în careu al lui Tânc, care este şi eliminat. Lovitura de la 11 metri este executată de Rocha, portarul Miron respinge, dar până la urmă mingea ajunge la Iordache, care o trimite în plasă.

Concordia Chiajna: Niţă – Krumov, Mamele, Bratu, Guilherme – Popa, Filip, Iancu, Iordache (Munteanu ’79) – Dinu (Pană ’71), Rocha (Iacob ’77). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Voinţa Sibiu: Miron – Tânc, Apostol, Grigore – Maghici (Bunea ’46), Beza, Dâlbea, Postolache (Lukanovici ’64) – Tătar, Zăgrean, Cigan (Antohi ’82). Antrenor: Alexandru Pelici

Cartonaşe galbene: Popa 42, Bratu ’83, Filip ’90+3 / Tânc ‘2, ’73, Dâlbea ’29, Grigore ’67

Cartonaş roşu: Tânc ’73

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Adrian Cojocaru.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. cade , nu ramane p loc retrogradabil ca muresu si perolul sigur se scot, a cazut mioveni si sportul si va pica apoi sibiu dupa 2 etape, si lupta se da dintre petrolu, chiajna si tg mures pt ultimu loc de B.

  2. sibiul ramane pe loc retrogradabil? probabil mult si bine de acum in colo. de ce se tot insista cu Timp asta ca eu nu pricep. u este etapa in care sa nu ia sau sa o comita cum numai el stie.