Cadavrul unui băiat în vârstă de aproximativ 4-5 ani a fost găsit de către o femeie de etnie romă, în apropierea căii ferate din Broscărie. Corpul acestuia era acoperit până la nivelul gâtului cu un sac de gunoi de culoare neagră.

În după-masa zilei de ieri, în jurul orelor 14.00, o femeie a sesizat prin Apel 112, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la faptul că pe strada Dorobanţilor din municipiul Sibiu, a găsit cadavrul unui copil.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu condusă de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, fiind stabilite următoarele:

Pe strada Dorobaţilor, pe un teren viran situat între şosea şi calea ferată, a fost identificat cadavrul unui baiat în vârstă de aproximativ 4-5 ani, acoperit până la nivelul gâtului cu un sac de gunoi de culoare neagră. Copilul era îmbrăcat cu o bluză de bumbac cu mâneci lungi cu dungi orizontale de culoare albastru, alb, galben şi portocaliu, o bluză cu mânecă lungă de culoare crem, hanorac din bumbac de culoare albastră, fără mâneci, colanţi de culoare bleumarin închis cu dungi orizontale de culoare gri dechis, chiloţi de culoare roz.

Nu s-a stabilit deocamdată cauza morții

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Clinic Judeţean de Medicină Legală Sibiu, iar în urma efectuarii necropsiei nu au fost identificate elemente din care să rezulte că moartea a fost violentă. Nu s-a putut stabili cauza decesului, urmând a se efectua şi examenul toxicologic şi histopatologic.

”Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigatii Criminale Sibiu sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea identificarii cadavrului, stabilirii împrejurărilor morţii şi incadrării juridice a faptei”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu