Un copil a fost găsit mort joi după amiază în apropiere de o haltă der tren din municipiul Sibiu. O femeie de etnie romă a fost cea care a sunat la 112 și a anuțat macabra descoperire.

Femeia mergea către casă și a trecut pe sub un viaduct pe unde circulă trenurile către Brașov și Vâlcea. La câțiva metri distanță de calea ferată a văzut un copil căzut. Când s-a apropiat și-a dat seama că acesta este mort și a chemat polița.

”Un băiețel în vârstă de patru ani a cărui identitate nu a fost stabilită a fost găsit în cursul acestei zile decedat, sub un pasaj din apropierea unei zone de cale ferată din municipiul Sibiu. Cadavrul acestuia a fost transportat la serviciul de medicină legală Sibiu urmând a stabili împrejurările în care acesta a decedat”, a declarat Luciana Balteș – purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Misiunea polițiștilor pare să fie una extrem de dificilă. Asta pentru că în baza de date cu copiii dispăruți nu există niciun minor cu semnalmentele copilului găsit mort în Sibiu.

”Până în acest moment identitatea copilului nu a fost stabilită. În baza de date nu figurează niciun copil cu vârsta aproximativă a lui declarat dispărut de familie nici în municpiul Sibiu și nici în țară”, a mai spus Luciana Balteș – purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Cercetările la locul accidentului vor fi reluate vineri, atunci când se speră să fie adunate mai multe date despre băiețelul găsit decedat.

Ultima oră

Comentariul meu