Înjunghiat de trei ori. Așa a murit un bărbat de 43 de ani din Cisnădie după ce s-a certat cu iubitul fiicei lui. Se pare că adolescentul de 17 ani era consumator de droguri. Familia lui Gârleanu Marian cere justiției să îl pedepsească aspru pe criminal.

Tatăl fetei (stanga jos) a fost ucis de iubitul acesteia (stanga sus si dreapta) cu sânge rece în fața casei în care tânărul locuia în Cisnădie

Un adolescent de 17 ani a turbat de furie că tatăl iubitei lui a îndrăznit să vină să îi ceară socoteală și într-un moment de nebunie l-a înjunghiat pe acesta în mijlocul străzii și în plină zi la Cisnădie.

Omul a murit pe masa de operație, rănile de cuțit fiindu-i fatale. ”În cursul zilei de ieri la unitatea de primiri urgenţe a fost adus un pacient în vârstă de 43 de ani din Cisnădie în urma unei agresiuni. Acesta prezenta o plagă înjunghiată în regiunea hemitorace în partea stângă. A intrat în operaţie, iar medicii l-au operat patru ore şi au încercat să îi salveze viaţa, dar în pofida eforturilor acestora pacientul nu a supravieţuit, rănile sale fiind incompatibile cu viaţa. I-a fost afectată aorta toracică, plămânul şi splina”, a spus Decebal Todăriţă – purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Sibiu.

Conflict vechi

Familia victimei spune că tânărul consuma frecvent droguri și le șantaja fiica spunându-i că se omoară. Soția bărbatului decedat și rudele cer ca tânărul să fie aspru pedepsit și spun că au depus plângeri în repetate rânduri la poliție împotriva acestuia. „Un drogat şi un nenorocit pe care îl ţine poporul şi nu îl bagă în puşcărie. Am făcut atâtea sesizări la poliţie. S-a dus bărbatul meu că a prins-o pe fată cu el acolo şi s-a dus la el în casă şi s-au certat. S-a luat după el… Nu ştiu ce a făcut bărbatul meu acolo şi s-a luat după el. Nu are părinţi. Mama lui e prin Spania. Stă cu o bătrână. A băgat cuţitul în el de trei acolo la poartă când l-a prins. Pe la spate. El a vrut să fugă. Fata nu a văzut nimic. A fugit când a văzut că a venit taicăs-o. Când m-am dus era pe targă. Trăia. Era conştient. Mi-a spus decât: Nu am nimic. Dute acasă şi nu mai zbiera. M-a lăsat cu doi copii minori. Un nenorocit şi un drogat. A luat pastile că se omoară. O lua la el cu forţa. Cred că o şi droga. A bătut-o la şcoală la ea. Ea treabuia să se ducă la meditație la engleză. Am prins-o când a sunat-o. Trebuia să merg eu după ea. S-a dus soțul după ea…”, a povestit Niculina Gârlescu, soția victimei.[nggallery id=858]

Vecin exemplar

Vecinii familiei Gârleanu vorbesc numai la superlativ despre bărbatul ucis în Cisnădie și sunt în ștare de șoc de când au aflat că acesta a fost omorât de iubitul fiicei lui. ”S-a dus în casă omul acesta și când a ieșit afară a dat cu cuțitul de 3 ori și a căzut chiar lângă mașina lui. Pe criminal îl știu din vedere. Cel care a murit. Vecinul nostru era un om foarte cum se cade și foarte bun. A fost un vecin extraordinar. Tremur. Mi-e imposibil și nu îmi vine să cred așa ceva. Un om de ajutor și cu bun simț” a mărtusit Socaciu Maria, vecină a bărbatului ucis.[nggallery id=859]

 Ucigaș agresiv și consumator de droguri

Cei care îl știu pe minorul criminal spun și ei că acesta consuma droguri. Mai mult aceștia afirmă că băiatul de 17 ani și iubita lui în vârstă de 15 ani erau drogați în momentul în care tatăl fetei a intrat peste ei în casă. ”Eu ce am văzut l-am văzut pe om jos și tăiat. Era conștient. Vorbea… era tăiat bine. A băgat cuțitul în el de i-a spart ficatul. Aici fiica lui, a mortului, trăia cu un băiat și acolo s-a întâmplat. Tacs-o s-a dus după ea și l-a înjunghiat. Lumea spune că consuma droguri. Și ea era drogată. Amândoi s-au drogat”, spune un vecin.

Arestat preventiv

Minorul este acum în arest preventiv și este cercetat pentru omor calificat pentru crima pe care a săvârșit-o. „În data de 23 aprilie la ora 14.00 pe fondul unor relaţii tensionate între un minor de 17 ani şi victima în vârstă de 43 de ani, minorul i-a aplicat trei lovituri cu cuţitul victimei, în urma cărora acesta a şi decedat azi noapte în jur de ora 3.00 la spitalul din Sibiu. Acest conflict a avut loc ca urmare a faptului că autorul întreţinea relaţii sexuale cu fiica victimei în vârstă de 15 ani, relaţie cu care victima nu era de acord. În prezent se fac cercetări pentru infracţiunea de omor calificat. Urmează să stabilim dacă urmează să mergem cu propunere de arestare preventivă împotriva autorului acestei infracţiuni grave”, a spus Adriana Șandru, prim procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Bărbatul ucis era tatăl a două fete minore și lucra ca instalator la o societate comercială din Sibiu.

YouTube video

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Idiotu drecu il cunosc pe haita asta de om nicio data nu mio plakut si imi pare bne ca a intrat la facultate sa stea acolo sa vada viatza de cane!!!