Primarul Sibiului a trimis o scrisoare de felicitare pentru Teatrul Naţional Radu Stanca Sibiu cu ocazia premiului acordat de UNITER pentru cel mai bun spectacol al anului 2011.

Iată ce spune primarul Sibiului:

Am primit cu o deosebită bucurie vestea că meritele echipei de la Teatrul Naţional Radu Stanca din Sibiu au fost recunoscute cu ocazia celei de-a XX-a ediţii a Galei Premiilor UNITER, piesa „Ultima zi a tinereţii” fiind premiată drept CEL MAI BUN SPECTACOL AL ANULUI 2011.

Îl felicit pe regizorul Yuri Kordonsky, felicitări întregii distribuţii şi staff-ului care a contribuit la această reuşită. Este o recunoaştere naţională a calităţii actului teatral din Sibiu, cu care deja ne-am obişnuit, şi o confirmare a calităţii vieţii culturale a unui oraş care a inclus în brand-ul său cultura.

Succesul piesei premiate subliniază încă o dată importanţa pe care Teatrul Naţional Radu Stanca o acordă parteneriatelor internaţionale, teatrul sibian găsindu-şi numitorul comun cu tradiţia culturală a comunităţilor din diverse părţi ale lumii. Tocmai pe această idee se pune accent prin Festivalul Internaţional de Teatru care reuşeşte foarte bine să sublinieze caracterul cosmopolit al culturii sibiene.

Reuşita dumneavoastră este în acelaşi timp un succes şi pentru Sibiu, un oraş care s-a transformat în ultimii ani într-o scenă pentru actul cultural de cea mai bună calitate.

Mult succes în continuare în activitatea dumneavoastră.

 

Ultima oră

Comentariul meu