O altercaţie a degenerat în acte de violenţă la Cisnădie. Un bărbat de 42 de ani a murit la spitalul din Sibiu după ce a fost înjunghiat de un tânăr de 17 ani, care este prietenul fiicei sale. Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

În după-masa zilei de ieri, 23 aprilie, în jurul orelor 14.30, Poliţia Oraşului Cisnădie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat din localitate a fost victima unei infracţiuni cu violenţă, prezentând o plagă înjunghiată. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Din păcate medicii nu i-au mai putut salva viața, omul decedând după aproximativ 4 ore de operație.

Înjunghiat de 3 ori

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, în urma primelor verificări fiind stabilite următoarele: între victimă – G. Marian (42 de ani, domiciliat în localitatea Cisnădie) şi agresor – S. Horaţiu Dumitru, în vârstă de 17 ani, domiciliat în localitatea Cisnădie, existau neînţelegeri mai vechi pe fondul relaţiei pe care cel din urmă o avea cu fiica victimei. În cursul zilei de ieri, între cei doi s-a declanşat un conflict spontan ce a degenerat în acte de violenţă, în urma căruia S.Horatiu-Dumitru i-a aplicat victimei trei lovituri cu un cuţit.

Reținut pentru 24 de ore

Cercetările în acest caz au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, care a luat faţă de autor măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ultima oră

Comentariul meu