Compania de Teatru BECOME este prezentă la cea de-a 16-a ediţie a International Next Wave Festival.  Next Wave este un festival la care participă tineri din ţări de pe toate continentele: Columbia, Thailanda, Mexic, SUA, Chile, Africa de Sud, Australia, Germania, România, Italia, Marea Britanie, Turcia, Germania, China, Franţa, Spania şi bineânţeles Canada.

Noutatea festivalului este că au pentru prima dată o trupă din România care participă.

„Suntem impresionaţi de condiţiile de lucru pe care le au tinerii din partea asta a lumii. Este cu siguranţă o experienţă de neuitat. Sunt convins că prezenţa noastră în Valleyfield (Montreal) va face cinste Sibiului şi României.”  a spus Cătălin Grigoraş actor al Companiei de Teatru BECOME.

Este o invitaţie a College de Valleyfield la care au răspuns  actorii si muzicienii BECOME care alături de studenţi ai Universităţii Lucian Blaga vor prezenta 2 spectacole.

Aşadar  Vineri in data de 20 aprilie ora 22.00 (05.00 in Romania) tinerii artişti vor prezenta un spectacol  interactiv despre tradiţii şi obiceiuri unde spre final Radu Nechifor va plimba întreaga audienţă pe sunete de NAI. Iar în data de 21 aprilie ora 15.00 (22.00 in Romania) BECOME va prezenta spectacolul “Război să fie!!!” .

” Cu siguranţă zbuciumul şi sensibilitatea noastră ca şi naţiune va spune tuturor că suntem un popor ce a suferit, un popor care încă rabdă şi care încă nu şi-a pierdut sensibilitatea.” a spus Radu Nechifor muzician al Companiei de Teatru BECOME.

Trebuie menţionat că  artiştii vor participa şi la 2 workshop-uri despre Comedia d’ell Arte  şi celălalt despre ce înseamnă improvizaţie odată ce ai ajuns  pe scenă.

Festivalul se va încheia în data de 22 aprilie, iar în data de 24 aprilie actorii vor ajunge în ţară.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu