Cinci răniți și un mort. Acesta este bilanțul unui grav accident de circulație avut loc la ieșirea din Apoldu de Sus spre Sibiu pe DN1. Un Seat a derapat și a intrat pe contrasens unde a izbit frontal un Logan ce mergea regulamentar.

Carosabilul umed a contribuit din plin la producerea accidentului  O femeie a murit din nefericire pe loc. Impactul a fost atât de puternic încât aceasta a fost strivită în mașină. Soțul aflat la volan a ajuns și el la spital. ”Erau victime. Erau pe jos, dar nu știu câți. Știu că ne-au oprit pe toți și atâta. Am văzut că erau oameni pe jos și că i-au adunat în ambulanță. Erau pe șosea. Nu am văzut să mai miște. Căutau polițiștii urme prim iarbă. Eu fac foarte des drumul acesta. Aici în curbă se termină banda de depășire și toată lumea se grăbește. Este o curbă foarte periculoasă. De multe ori am văzut accidente. Pe Dn1 aici între Sebeș și Sibiu foarte multe accidente se întâmplă”, a spus Alexandru Buduroi – martor la accident.

Un copil de 13 ani este în comă

Și pasagerii din mașina care circula regulamentar au fost răniți. Este vorba de o familie întreagă din Braşov. Soțul, soția și cei doi copii au fost duși de urgență la Spital în Sibiu. Un băiețel de 13 ani se zbate acum între viață și moarte, fiind în comă.[nggallery id=854]

„Sunt cinci victime. Una am găsit-o decedată în stop cardio respirator pe traumă. Am resuscitat-o dar după 20 de minute am întrerupt manevrele de resuscitate. Victimele au fost transportate la spital și urmează să fie investigate și apoi probabil că vor rămâne internați pe secții. Este și un copil de 8 ani printre răniți cu traumatism cranio-facial. Este conştient”, spune Mirela Budescu – medic SMURD.

A intrat pe contrasens

Accidentul a avut loc la mai puţin de 2 kilometri de locul în care în urmă cu 12 zile a avut loc un alt grav accident în urma căruia un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite.

„Din primele verificări autoturismul Seat înmatriculat în Timişoara în timp ce se deplasa pe direcţia Sibiu – Sebeş, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo nefavorabile, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Logan, înmatriculat în judeţul Braşov. Urmare a accidentului o persoană de sex feminin a decedat iar altele 5 sunt grav rănite. Continuăm cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs acest accident rutier”, a declarat Tudor Vasile – inspector IPJ Sibiu. Traficul pe DN1 între Sibiu şi Sebeş a fost blocat mai bine de o oră, timp în care coloanele de maşini s-au format pe ambele sensuri pe cel puţin 6-7 kilometri.

YouTube video

video Bogdan Tătăroiu

Ultima oră

Comentariul meu