Categoria cu cele mai multe bilete, Ring, este aproape epuizată. Nu mai există decât 500 de bilete, anunţă organizatorii. Sensation începe această sâmbătă la ora 22.00. Accesul este permis de la ora 21.00.

Petrecerea dance se desfăşoară pentru prima dată în România, în pavilionul central din Romexpo. Cele mai ieftine şi numeroase bilete, la categoria Ring, sunt pe terminate.

„Sensation este, prin tradiţie, un eveniment sold-out în câteva ore în alte ţări, un fenomen din acest punct de vedere, şi cei care au mai fost ştiu asta. În momentul de faţă, categoria Ring este aproape de epuizare, cu ultimele 500 de bilete disponibile”, a declarat Sorina Burlacu, din partea firmei organizatoare, Events.

„Ocean of White”, spectacolul care vine şi în România, a debutat în Amsterdam în 2008. De atunci, DJ celebri au cântat în cele mai mari oraşe ale lumii. Pentru această primă petrecere Sensation pavilionul Romexpo se va transforma într-un univers acvatic. Peste 200 de oameni se implică pe parcursul acestei săptămâni în amenajarea spaţiului în care va avea loc evenimentul.

Biletele costă 240 lei (Ring), 440 lei (Deluxe – vizibilitate ridicată, parcare gratuită, acces separat şi gustări incluse), 770 lei (VIP – cu loc rezervat la masă şi voucher de consumaţie la bar de 100 lei şi gustări incluse, valet – parking asigurat gratuit de firma oficială de securitate a evenimentului, intrare VIP separată). Tichetele sunt disponibile în reţeaua naţională Eventim.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu