Impres Star Sibiu a trimis pe adresa de email a redacției un drept la replică legat de protestele avute loc pe clădirea care aparține acestei firme în data de 10 aprilie. Menționăm că redactorii Ora de Sibiu au luat legătura cu reprezentanții Impres Star înainte de publicarea articolului, dar aceștia nu au comentat situația la momentul respectiv.

Iată punctul de vedere al Impres Star Sibiu:

Impres Star Sibiu doreşte să dezmintă ştirea „Protest spontan la Impres Star SRL in Sibiu. Oamenii s-au suit pe cladire!”, apărută în publicatia Ora de Sibiu pe data de 11 aprilie, conform căreia şapte angajati ai firmei au susţinut un protest spontan pe data de 10 aprilie, din cauza faptului că nu au fost remuneraţi conform serviciilor prestate.

Menţionăm că persoanele care au protestat nu sunt angajate ale firmei Impres Star, ci ale SC Super Corturi SRL, firmă care este chiriaşă în hala aparţinând Impres Star.

„Super Corturi îşi asumă în totalitate responsabilitatea pentru protestele ce au avut loc în data de 10 aprilie”, a declarat Ciprian Radu, manager al firmei SC Super Corturi SRL.

Precizăm, de asemenea, că în săptămâna incidentului, managerii şi angajaţii Impres Star nu se aflau la Sibiu, fiind plecaţi în Iaşi şi Braşov pentru organizarea a două concerte BZN Best Of.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. CHIAR AZI AM SUNAT 3 TELEVIZIUNI DEOARECE NU AM PRIMIT SALARUL DE 2 LUNI SUNTEM 5 PERSOANE .IULIAN STOICA CARE IESTE PATRONUL MEREU NE SPUNE CA ARE PILE LA ITM SA SPERAM CA TELEVIZIUNEA NE VA AJUTA SA NE LUAM SI NOI SALARIILE

  2. Oricum nici Imprestar nu isi plateste angajatii. Am lucrat acum 2 luni pentru ei si inca nu mi-am primit banii. Dupa ce ca lucram de dimineata pana noaptea, am ramas si fara salariu. Dar nu va ramane asa, o sa-i recuperez pe cale legala