„U” Cluj şi Gaz Metan au petrecut prima zi de Paşti în cantonament, iar a doua zi s-au întâlnit pe Cluj Arena. A învins clar Universitatea, scor 3-0, iar Claudiu Niculescu rămâne cu zero în dreptul rubricii de înfrângeri ca antrenor în Liga I.

Niculescu şi-a lăsat suprinzător prietenul Cristea pe bancă şi s-a bazat pe un pressing agresiv şi pe contraacurile lui Grozav şi Tony. Tactica i-a ieşit. Medieşenii au dat rar ochii cu Bornescu, în timp ce Pleşca a avut de lucru încă din minutul 4, la reluarea lui Dorinel Popa. Dintr-o recuperare a plecat şi primul gol, Grozav sprintând pe stânga şi pasând ideal pentru reuşita cu capul a lui de Boştină (16). Medieşenii s-au amăgit doar cu un şutul mult peste poartă a lui Ciucă (25), în timp ce Grozav l-a liniştit pe Niculescu, după ce a ajuns singur cu Pleşca (40): 2-0!

Mediaşul, de nerecunoscut!
Medieşenii au simţit pe pielea lor transformarea lui „U”. Anul trecut le luau 4 puncte clujenilor, iar în acest an au ieşit pe zero din „afacerea” cu „alb-negrii”. S-au apropiat la fel de rar de poarta de sub galeria lui „U”, în a doua parte, în timp ce clujenii au fost interesaţi mai mult să nu ia gol.
După mai bine de o oră a venit primul şut pe poarta clujeană, dar Bornescu s-a opus execuţiei lui Avram (67) şi reluării lui Roman (70). Prea puţin pentru o echipă în jurul căreia cresc emoţiile retrogradării, în timp ce clujenii au mai punctat prin Drăghici (89). Pentru „U” e liber la cozonaci şi la speranţe europene.

Am avut multe probleme de efectiv. Obiectivul nostru acum e salvarea de la retrogradare
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

sursa: prosport.ro

Ultima oră

Comentariul meu