Sibienii speră să repete meciul bun făcut cu Vasluiul și în partida din ziua de Paști cu Rapid, din deplasare. Voința merge optimistă în Giulești.

Antrenorul Sibiului speră ca jucătorii lui să nu se culce pe o ureche după victoria cu 3-0 cu FC Vaslui și să fie conștienți că meciul cu Rapid, de duminică de la ora 21.30 din Giulești. ”Suntem bucuroși de ceea ce am realizat cu Vasluiul. În momentul de față suntem cu patru puncte în plus față de ceea ce am realizat în tur pe vremea asta. Mergem la Rapid încrezători dar nu încrezuți. Știm cu cine dăm piept. Ne dorim să continuăm seria rezultatelor bune și în urma unui joc bun să ne întoarcem cu punct sau cu puncte. Nu există jucători accidentați. Buican s-a accidentat ieri la un antrenament. În rest toți jucătorii sunt valizi. Sperăm să fim inspirați”, a spus Alex Pelici despre meciul de duminică.

Iulian Popa: O să ne vindem scump pielea cu Rapid

Atacantul Iulian Popa speră ca Sibiul să nu vină acasă cu mâna goală din deplasarea cu Rapid.  ”Un meci frumos într-o zi de sărbătoare. O să ne vindem scump pielea. O să încercăm să scoate maxim din ce putem. Mergem cu moral și încrezători. Va fi nevoie de muncă să scoatem un rezultat pozitiv. Jocul cu Vasluiul ne-a dat încredere în noi. Sperăm să îi facem fericiți pe acești oameni care vin să ne susțină la București” a spus acesta.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu