Fotografiile au fost trimise pe adresa redactiei de către un cititor. Edilul Sibiului a oprit mașina exact în refugiul de viraj la dreapta de pe Calea Dumbrăvii către Milea. Primarul a dorit să vadă cum se reabilitează carosabilul din zonă, dar a parcat mașina într-un mod nu tocmai corect.

Nu negăm faptul că primarul Klaus Iohannis este tipul de edil căruia îi place să vadă personal cum decurg lucrările de infrastructură din orașul pe care îl gospodărește. Imaginile surprinse de cititorul Ora de Sibiu arată însă că domnul Iohannis nu a oprit mașina într-un loc în care este permis să faci așa ceva în trafic. Lăsăm la latitudinea cititorilor să ne spună dacă a greșit sau nu primarul Sibiului când a parcat mașina pe avarii în acel loc?

[nggallery id=852]

Comentează subiectul pe FACEBOOK:

[wp_connect_comments href=”” width=”600″ num_posts=”6″ colorscheme=”light” /]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic .

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com, redactia@oradesibiu.ro sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul pe mail la redactia@oradesibiu.ro. [ngg_uploader]

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. DAR DE CREDETI CA IOHANNIS NU E UN MARLAN?,ARE CUMVA DREPTUL SA PARCHEZE UNDE VREA EL?INCURCA SAU NU,….NU ESTE REGULAMENTAR!!!
    CAT DESPRE IOHANNIS MERITA SA FIE PRIMAR IN SIBIU….MAI IESTI SI VOI LA PLIMBARE CU COPII SI VEDETI CE PARERE AVETI DESPRE CAINI FARA STAPAN,OARE CAND O SA POATA COPII NOSTRI SA IASA SINGURI PE AFARA?TREBUIE SA STAI MEREU CU PIETRE IN BUZUNAR….RUSINE!!!
    ASTA E SIBIUL NOSTRU CEL FRUMOS,DOAR ZONA CENTRALA IA MAI DATI O TURA CU MASINA PRIN PERIFERE SI VEDETI EXACT CUM STAU LUCRURILE!!!
    SUNT UN SIMPLU CETATEAN DAR RUSINE DOMNULE PRIMAR!!!!

  2. articolul asta este o gluma proasta. Mie , imaginile astea imi confirma din nou ceea ce stiam de multa vreme. Klaus Johannis merita sa fie primarul orasului Sibiu.

  3. NU STIU CUM L-ATI PUTUT INCADRA IN TOPUL MARLANIILOR,LA FAZA ASTA VOI SUNTETI MARLANI,NU CRED CA A EXISTAT PRIMAR IN SIBIU PANA ACUMA,SA SE IMPLICE CUM S-A IMPLICAT DANSUL,DECI CINSTE LUI,CAT DESPRE MASINA LUI,NU INCURCA PE NIMENI!!! STERGE-TI NAIBI ARTICOLUL ASTA DAT LA COMANDA DE ALTE PARTIDE