Teatrul de Balet Sibiu revine pe scenă în 26 aprilie cu un spectacol format dintr-un ,,Recital de Balet” care va cuprinde momente coregrafice din lucrări cunoscute şi din spectacolul ,,Mandarinul miraculos”, coregrafia  fiind semnată de Oleg Danovski.

Dansatorii Teatrului de Balet Sibiu vor prezenta publicului fragmente din lucrări binecunoscute: ,,La Sylphide”, ,,Corsarul”, ,, Diana si Acteon”, ,,Frumoasa din pădurea adormită”, ,,Paquita”, ,, La fille mal gardée”.

In ,,Mandarinul miraculos” va dansa Ştefan Meşter, dansator al baletului sibian, care va debuta alaturi de Corina Dumitrescu, prim-solistă a Operei Naţionale Bucureşti.

Evenimentul ,,Recital de balet şi Mandarinul miraculos” va avea loc în data de 26 aprilie, începand cu ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor (la Secretariat) de miercuri, 18 aprilie, între orele 10 şi 16 sau la intrare, în seara reprezentaţiei (în limita locurilor disponibile). Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

În paralel, dansatorii Teatrului de Balet Sibiu repetă intens pentru o premieră care va fi prezentată publicului luna viitoare.

 

Ultima oră

Comentariul meu