Femeile şi copiii sub 14 ani vor beneficia de intrare gratuită la meciul pe care Rapid îl va disputa, duminică, pe teren propriu cu Voinţa Sibiu, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

„Doamnele, domnişoarele şi copiii sub 14 ani au asigurată intrarea gratuită la tribuna I d. Biletele invitaţii se pot ridica de la fan-shop”, se menţionează pe site-ul citat.

Tichetele de intrare la partida de duminică s-au pus deja în vânzare la casele de la la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu la următoarele preţuri: peluza a II-a – 10 de lei; tribuna a II-a – 20 de lei; tribuna I – 30 de lei; tribuna 0 – 50 de lei şi tribuna oficială – 100 de lei .

Casele de bilete sunt deschise între orele 09.00 şi 18.00, sâmbată între 09.00 şi 15.00, iar duminică începând cu ora 10.00 până la începerea meciului.

intrare gratuită pentru femei şi copii la meciul rapidului cu voinţa sibiu

intrare gratuită pentru femei şi copii la meciul rapidului cu voinţa sibiuEchipa Rapid întâlneşte, duminică, de la ora 21.30, pe propriul teren, formaţia Voinţa Sibiu, într-o partidă contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I.

Ultima oră

Comentariul meu