GLS este noul partener logistic pentru  European Film Awards, Premiile Filmului European. In viitor compania va distribui peliculele selectate către membrii Academiei Europene de Film (AEF), va transporta premiille către ceremonie şi, către vedete, statuetele acordate. 

AEF va acorda “Oscarurile Europene” pentru a 25-a oară în decembrie. Pentru prima oară sponsorul GLS va fi responsabil cu logistica celei mai importante ceremonii de decernare a premilor industriei cinematografice din Europa.”Având în vedere că Europa reprezintă piaţa noastră principală, acest demers are o semnificaţie specială pentru noi” a declarat Rico Back, CEO al grupului GLS. “Suntem deci încântaţi să sprijinim superlativele filmului European prin ceea ce facem cel mai bine: livrarea coletelor eficient şi în siguranţă.

AEF numără aproximativ 2500 de membrii în 37 de ţări diferite şi include multe celebrităţi din lumea cinematografiei. In septembrie fiecare işi va primi informatiile cu privire la nominalizări în format DVD. Fiecare colet care le va conţine trebuie să ajunga la timp. Numai în acest mod toţi membrii juriului au şanse egale de a-şi acorda votul.

Colete cu pelicule pe cale rutieră şi aeriană.

În Europa Grupul GLS conectează reţele naţionale vaste de distribuţie, cu transportuI rutier de cursă lungă  perfect coordonat. Tehnologia informaţională modernă sprijină toate operaţiunile companiei şi livrarea coletelor este constant monitorizată şi asigurată cu adaptarea la standardele de calitate.

În jurul lumii GLS asigură procesarea rapidă a livrarilor prin intermediul biroului propriu de transport aerian. Oficiul GLS de pe aeroportul  Frankfurt din Germania se ocupă cu toate operaţiunile de import-export. GLS este de asemenea înregistrată ca agent IATA cargo-aerian şi agent avizat de către autorităţile germane de transport de mărfuri.

Livrare sigură pentru artefactele delicate

AEF încredinţează partenerului său logistic şi livrarea premiilor. Înaintea ceremoniei de decernare GLS va prelua  statuetele feminine din argint,aflate pe soclul lor de granit, de la bijutierul londonez Theo Fennel si le va transporta pe bulevardul unde are loc evenimentul.

Întregul sistem GLS a fost creat având în vedere securitatea. Coletele sunt scanate în toate punctele de transit importante şi aceasta, alături de tehnologia de siguranţă şi alarmă, permite evitarea sistematică a eventualelor probleme.

Livrare chiar la uşa vedetelor

Deoarece numele câştigătorilor premiilor filmultui European sunt strict secrete până la  momentul decernării, acestea nu se gravează  pe statuete decât după ceremonia de decernare. Abia atunci începe ultima etapă din întreg procesul.- livrarea statuetelor către  vedete. Spre deosebire de livrarea DVDurilor către membrii AEF, aceasta solicită un grad înalt de flexibilitate- celebrităţile nu au neapărat numele scrise la adrese. “Vom colabora îndeaproape cu membrii Academiei şi cu celebrităţile pentru a ne asigura că fiecare premiu al Filmului European “ ajunge la destinaţia cuvenită.”, spune Rico Back.

 

Ultima oră

Comentariul meu