În după-masa zilei de ieri, în jurul orelor 17.15, mai mulţi angajaţi ai unei societăţi comerciale din municipiul Sibiu au urcat pe clădirea societăţii, protestând împotriva reprezentanilor societăţii.

Firma este cea care a organizat concertul BZN din Sibiu

La faţa locului a fost direcţionat un echipaj din sistemul de ordine şi siguranţă publică al Poliţiei Municipiului Sibiu, fiind identificat un grup de şapte persoane, dintre acestea şase persoane au desfăşurat activităţi pentru respectiva societate.

”Grupul de persoane protesta împotriva faptului că nu şi-au primit remuneraţiile aferente activităţii prestate. Reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial în Muncă Sibiu au fost solicitaţi la faţa locului, cercetările fiind preluate de către aceştia. Nu au fost înregistrate incidente în cadrul protestului”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. haha, si eu am lucrat aici si sunt niste oameni de rahat. nu isi platesc facturiile la apa, gaz etc. nici angajatii si nu respecta contractele cu firmele cu care lucreaza + ca toate pozele de pe site-ul lor sunt luate de pe site-ul firmei de evenimente a sotiei proprietarului :)))
    cat am lucrat acolo m-au platit pe mine si alti angajati mai putin decat trebuia si conditiile in care am lucrat erau groaznice.
    persoanele astea sunt pleava societatii!