Scandalul continuă la Cisnădie. Migrarea viceprimarului Gheorghe Huja de la PDL în rândurile PNL-ului din Cisnădie a tulburat apele din sânul USL-ului la nivel local. Scandalul este departe de a se fi terminat.

Preşedintele biroului permanent PSD Cisnădie recent dizolvat şi majoritarea membrilor acestei filiale au lipit afişe pe geamurile sediului PSD din oraş în care spun că nu îl susţin pe actualul viceprimar migrator. Gestul l-a costat însă pe Cornel Vintilă demiterea Biroului Permanent,  dizolvat de conducerea judeţeană a PSD-ului

”Deci aceste diferende au apărut pe fondul unor neînțelegeri care au ca efect situația creată de față. Aici avem o organizaţie puternică. Cea mai puternică după Sibiu. De patru ani muncim pentru schimbarea actualei conduceri a oraşului. (…). USL-ul ne-a impus un candidat, care venind de la PDL şi intrând cu o lună înainte acum la PNL … nu suntem de acord cu traseismul politic pe care îl abordează cei care au fost în PDL 8 ani de zile şi acum o lună au devenit PNL-işti”, a spus Cornel Vintilă .

Liberalii cer ca protocolul să fie respectat şi strigă în gura mare ca pentru fotoliul de primar la Cisnădie să candideze viceprimarul ce a trecut în PNL de la PDL chiar luna trecută.

Omul în jurul căruia a părut acest scandal, viceprimarul Huja a sărit şi el la gâtul liderului organizaţiei dizolvate a PSD Cisnădie, dar susţine că el este candidatul de drept al USL-ului la alegerile locale din iunie.  „Eu am trecut de la PDL la PNL. Motivele sunt clare. Faptul că am închis un spital în oraş, care a fost dotat şi s-au făcut investiţii din bugetul local. Apoi timp de 4 ani de zile nu am fost sprijinit cu nimic, cu niciun leu. (…). Nu bag în seamă asemenea porcării. E un lider acolo care în viaţa lui nu a făcut nimic decât propagandă. Eu nu îl bag în seamă. Îi las pe oameni să hotărească. (…) Tratez cu indiferenţă mizeriile pe care le face. Conform protocolului eu sunt candidatul USL-ului. Cei de la PSD au făcut două sondaje în care eu eram peste cel de la PSD cu 20 – 30 de procente. Probabil că domnul nu se poate împăca cu gândul acesta. Este un vis al lui care probabil nu i se îndeplineşte”, a spus Gheorghe Huja, viceprimarul trecut de la PDL la PNL.

YouTube video

video: Bogdan Tătăroiu

Ultima oră

Comentariul meu