Saptămâna aceasta poți câștiga o invitație dublă în Pub-ul care aduce în atenția sibienilor ca de fiecare dată un eveniment de excepție, în săptămâna Pascală de această dată, un concert special: Terry Lee Burns, în premieră la Sibiu, joi, 12 aprilie, ora 21:30.

Terry Lee Burns, un nume de excepție în lumea country-rock-ului, originar din Alabama, trăiește și cântă atât în Europa cât și în America, fapt care i-a diversificat și perfecționat cariera.

Un excelent showman, melodiile lui Terry Lee Burns izvorăsc din viata de zi cu zi și vorbesc despre dragoste, viață și prieteni, iar versurile reprezintă o autobiografie a artistului.

Tot în repertoriul său veți regăsi piese ale unor consacrați ai genului, precum Neil Young, Eric Clapton, Elvis Presley, Eagles, The Doors și altii, cu scopul de a readuce în fața sibienilor îndragitele melodii ale unor mari muzicieni, prieteni sau mentori de-ai artistului, aducându-le astfel un omagiu în spectacolele sale.

Joi seara, de la 21:30, Bohemian Flow vă garantează un concert extraordinar de muzică în care se îmbină perfect Rhythm-ul & Blues-ul și Country-ul & Rock-ul.

Răspunde corect la întrebare și poți fi chiar tu câștigătorul unei invitații duble: unde va avea loc concertul lui Terry Lee Burns?

În speranța că va forma un obicei prin care să educe și inspire o parte a publicului se întărește certitudinea că lumea, și prin muzică, într-o bună zi va fi la un alt nivel al culturii și civilizației.

Ultima oră

Comentariul meu