O tânără în vârstă de 20 de ani a reclamat în data de 7 aprilie, faptul că a fost victima unei infracţiuni de viol. Fapta s-a produs în noaptea de 5 spre 6 aprilie, în municipiul Sibiu, autorul indicat de victima fiind un tânăr de 19 ani din municipiul Sibiu.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-au stabilit următoarele: victima – S. Iulia, în vârstă de 20 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, a fost atrasă în locuinţa agresorului (G. Cătălin), pe care îl cunoştea, sub pretextul unei întâlniri la care urmau să participe şi alţi prieteni comuni.

În locuinţa agresorului, victima a fost lovită de acesta în zona feţei şi corpului, iar prin ameninţare, a fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu acesta.

G. Cătălin a fost reţinut de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu fiind prezentat în cursul zilei de ieri, 8 aprilie a.c., Parchetului de pe lângă  Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând  masura interdiciţiei de a părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate faptă prevăzută şi pedepsită de art. 189 alin 1 din C.p. raportată la infracţiunea de viol prevăzută şi pedepsită de art. 197 alin 1 din C.p.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu