Fundaşul de 2.04 metri al lui Gaz Metan, Zarko Markovic (25 de ani) a ameţit după cotul în frunte primit de la Ghionea în minutul 90+3 al partidei Tg. Mureş – Mediaş (1-0) şi, deşi s-a ales cu 3 copci, vrea să joace cu Dinamo în returul semifinalelor Cupă (joi, ora 21:30, PRO TV). Markovic n-a putut sta departe de fotbal chiar dacă i s-a recomandat repaus. A fost sâmbătă spectator la CFR – Rapid, conform prosport.ro.

În ultimul minut al jocului dintre FCM şi Gaz Metan, Markovic, cel mai înalt fotbalist din Liga I a căzut ca secerat după un duel aerian cu Ghionea şi s-a trezit cu faţa plină de sânge. “M-a lovit cu cotul. A dat intenţionat. Trebuie multă forţă ca să spargi capul unui om. Am mai lovit şi eu din greşeală, dar n-am spart capul nimănui. Era probabil nervos că nu joacă şi s-a răzbunat pe mine”, este de părere Zarko Markovic, care a fost dus de urgenţă la spital pentru că ameţise după lovitură.

“Vreau să joc cu Dinamo în cupă!”

“Eu m-am ridicat brusc şi apoi am ameţit. Am făcut RMN pentru că aşa e procedura, dar nu e nimic grav. Am doar 3 copci. Un doctor mi-a spus să nu joc 7-10 zile până mi se scot copcile, iar altul mi-a spus că pot juca dacă mă protejez. Eu aş vrea să joc cu Dinamo. Am simţit în tur că ne putem califica”, a spus Markovic. Gaz Metan – Dinamo e joi, ora 21:30, la PRO TV. În tur, Dinamo a câştigat cu 1-0!

Ghionea nu m-a sunat după meci. Asta e. Se întâmplă să mai fii nervos. Sută la sută a dat intenţionat
Zarko Markovic, fundaş Gaz Metan

Ultima oră

Comentariul meu