Mârlan SB 13 ANA

Mârlanul de mai sus nu este un „new entry” în TOP: Probabil că nu mai miră pe nimeni ca bolidul din fotografie, susprins de un cititor Ora de Sibiu, să fie parcat pe trecerea de pietoni care s-a nimerit să rămână în fața răsăritului Hotel Golden Tulip.  Propunem Primăriei și Poliției să se înțeleagă în comisia de circulație și să traseze pe mijlocul trecerii un loc de parcare cu o culoare specială si cu numărul de înmatriculare evidențiat.

Publicăm mai jos și comentariul trimis de cititorul nostru:

Mârlan SB13ANA: cred că următorul „specimen” e numai bun pentru Topul mârlanilor. Și-a oprit masina fix pe mijlocul trecerii de pietono lângă Golden Tulip, a lăsat motorul pornit și s-a dus cine stie pe unde fara sa-i pese…

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic .

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul pe mail la redactia@oradesibiu.ro.

[ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Un poienar doc. Poate poti cumpara multe lucruri cind ai bani insa bunul simt e nepretuit…din pacate.

  2. SB-13-ANA e Poienar…nu stie prea multe…ca a facut scoala prin tari straine, e tanar si are un Ferrari „prajit” la activ…Pam. Pam.

  3. CE POTI SA MAI ZICI,UN EXEMPLU DE TARAN ,MAI BINE ZIS DE CIOBAN!!!
    SIGUR POLITIA NU O SA AI SUSPENDE PERMISUL DE CONDUCERE, CA DOAR E SMECHIER NU?