Mediașul a pierdut cu 1-0 un meci în care nu avea voie să facă pași greșiti. Gazul este acum în lupta pentru evitarea retrogradării, acolo unde se află și Voința Sibiu. Medieșenii s-au luat la bătaie cu mureșenii imediat după fluierul final al arbitrului.

Târgu Mureş a câştigat în faţa Mediaşului prin golul lui Astafei, dar meciul s-a terminat într-o bătaie generală. Markovic a fost umplut de sânge după un duel cu Ghionea, iar jucătorii au sărit la bătaie. Fundaşul Mediaşului a fost scos pe targă din stadion. Pustai a luat foc după meci: “Să ne scoată din campionat”.
“S-au dat trei minute de prelungire, nu se poate, stă portarul cinci minute pe jos… Trei minute, au fost şase schimbări, să vină şi arbitrul la interviu. Normal că au degenerat lucrurile. Publicul asta e minunat, trebuie felicitat. Dar eu nu văd prea mult fotbal, ci doar luptă surdă”, a declarat Pustai la Digi Sport

Pustai: “Să ne scoată din campionat”

“Orice pe lumea asta trebuie plătit, el nu plăteşte cu nimic. Să ne scoată din campionat, asta e!”, a mai spus Pustai după meci.

Sabău l-a ”urecheat” pe Pustai pentru declarații

Antrenorul gazdelor, Ioan Sabău, spune că victoria echipei sale este meritată şi a criticat ieşirea de la finalul jocului a lui Cristi Pustai, care a fost nervos pe centralul acestei partide.
“E o victorie muncită, foarte grea. Aveam nevoie de puncte. Ştiam că Mediaşul joacă din două pase şi centrează pentru Markovic, care vine din linia a doua. Este o victorie meritată. Ghionea s-a dat cap în cap cu Markovic, nu e normal ca Pustai să critice arbitrajul, ar trebui să îşi vadă de echipa lui . Arbitrajul nu a influenţat rezultatul. Îi respect pe cei de la Mediaş, pe Cristi Pustai care prehăteşte această echipă, îmi felicit jucătorii ca am reuşit să ieşim din acea zonă periculoasă.” a spus Ovidiu Sabău după partidă.

Ultima oră

Comentariul meu