Un bărbat de 51 de ani din localitatea Săliște a fost accidentat mortal noaptea trecută, la intersecția DN1 cu drumul care merge spre centrul orașului.

Omul a stat la un pahar de băutură cu câțiva amici după care a plecat cu gândul să ajungă acasă. Din păcate o traversare imprudentă printr-un loc nepermis i-a fost fatală. Bărbatul a fost lovit de un microbuz în timp ce încerca să treacă strada cu bicicleta.

”A sărit înaintea mea pur și simplu. A trecut drumul din partea cealaltă peste bordură. Nu era pe trecerea de pietoni. A sărit în fața mea”, a povestit șoferul microbuzului.

Biciclistul a murit pe loc, medicii sosiți la fața locului nefăcând altceva decât să constate decesul acestuia. Polițiștii spun că bărbatul a traversat strada prin loc nepermis. ”Din primele cercetări am constatat faptul că este vorba despre o traversare neregulamentară. Un pieton aflat în vădită stare de ebrietate, a traversat DN1 la km 330 în Săliște, fără să se asigure, prin loc nepermis, fiind accidentat mortal de o autoutilitară înmatriculată în Sibiu cu numere provizoirii. Din păcate în urma accidentului rutier, pietonul a decedat”, a explicat inspectorul de poliție Pârvu Marius.[nggallery id=847]

Tot vineri în județul Sibiu un alt biciclist a fost accidentat mortal, pe DN14 la ieșirea din Mediaș, după ce un autoturism înmatriculat în Vaslui, l-a acroșat în timp ce mergea regulamentar.

 

Ultima oră

Participă la discuție

10 Commentarii

  1. Ana-Maria: Bunul Dumnezeu sa iti ajute sa poti invinge impotriva celui care ti-a trimis tatal pe cealalata lume. Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra ta sa fii aparata asa cum cu siguranta te-ar fi aparat si taticul tau, Dumnezeu sa-l ierte! Tu esti inca in stare de soc, nu as vrea sa fie nimeni in starea ta, este groaznic asa ceva, iti va trebui timp sa te refaci din socul acesta. Fii tare! Pe strazile lumii mor din nefericire foarte multi oameni nevinovati. Sper din inima sa isi primeasca acel criminal pedeapsa meritata. Nu uita sa ceri daune morale si daune materiale dupa ce se vor incheia cercetarile. Daca esti minora, sa ceri o pensie de intretinere pentru tine care sa suplineasca lipsa tatalui si sprijinul material pe care el ti l-ar fi putut oferi daca ar mai fi trait. Daca simti ca cineva in timpul cercetarilor incearca sa musamalizeze accidentul, nu uita sa te adresezi cu plangeri la procurorul care instrumeneteaza cazul, sau sa depui o cerere la judecatorie sa primesti un avocat din oficiu care sa te sprijine in cercetarile penale care se efectueaza pentru stabilirea vinovatiei celui care a produs accidentul. Iti doresc din suflet putere si bafta.

  2. Se pare ca a lasa o sotie fara sot si doua fete fara tata e ceva normal in tara noastra numita ROMANIA,este inacceptabil ce se intampla…Sunt lasata fara tata fara speranta vietii mele aveam cea mai mare nevoie de el ACUM dar nimeni nu se gandeste la asta,acel individ e in libertate nimeni nu i`a facut absolut nimic,pot fi si alte vieti in pericol.Spun atatea minciuni si nu le inteleg rostul.In seara in care a murit tatal meu am fost acolo langa el,e cea mai mare durere sa iti vezi tatal intins langa sosea acoperit cu o patura o durere ce nu poate fi explicata in cuvinte nu`i doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu,am vazut tot ce au facut ei acolo masuratori etc. etc. dar eram prea distrusa ca sa fiu atenta…Acel individ care l`a lovit pe tatal meu are un tupeu incredibil,dar lucrurile nu or sa ramana asa, EL TREBUIE SA PLATEASCA ptr. tot ce i`a facut tatalui meu. Nici acum nu cred ca am ramas fara tata,eu astept sa vina acasa.Sa mai spus „a sarit in fata mea” si ca nu era pe trecere…,din poze se vede FOARTE CLAR ca era pe trecere……………..In tara noastra nu mai conteaza o viata de om,acum importanti cu BANII cei care fac totul,acolo sus e cineva si individu sa nu stea prea linistit ……….. ATAT !!!!!!!

  3. eu nu cred nimik din ce sa zis..il cunosk de multa vreme pe decedat..si inka nu realizez k nu mai este in viata…ce pot sa zik Sa il iesrte Dumnezeu shi multe condoleante familiei!!!

  4. Bravo Nicu ii adevarat tot din ceea ce ai spus si am vorbit si cu fiica ceea mica a decedatului si a spus si ia acelasi lucru. Te felicit!!!

  5. Dumnezeu sa-l ierte in primul rand.Ne intrebam cu totii de ce politia romana musamalizeaza totul…raspunsul cred ca-l are fiecare.Haideti sa ne gandim putin la cele doua fete minore care au ramas doar cu mama lor, fara nici un venit si fara nici un sprijin.Sper doar si ma rog ca cel vinovat sa plateasca iar constiinta lui sa nu-i dea pace.Multa putere familiei indoliate si sper ca Dumnezeu sa faca dreptate!
    PS.Domnule Dragos Popescu,nu v-ati indrebat daca au existat martori?pe ei de ce nu i-a intrebat nimeni nimic?De ce soferul nu a fost intrebat cate persoane erau in momentul accidentului in cabina masinii?De ce soferul autoutilitarei nu purta ochelari in momentul producerii accidentului(din surse am aflat ca acesta avea nevoie de ochelari si purtarea lor era necesara)
    Sunt mii de intrebari fara raspuns.Sper doar ca politia sa-si faca datoria in acest caz, gandindu-se la simplul fapt(daca pot sa sp asa) ca au ramas in urma doua fete care aveau nevoie de tata.

  6. Mah vrajeala de Politie…cata perversitate pentru un criminal. De ce il ridicati in slavi? De ce e vina decedatului tot timpu…pentru ca politia romana are oameni corupti. Pentru bani salvezi un criminal? Mie sila de ceea ce e politia romana, o mizerie de oameni care is condusi de bani.

  7. cele doua poza de la sfarsit sunt inversate pune-ti mouse-ul pe …penultima poza !!

  8. Din tot ce s-a spus in descrierea de mai sus nimic nu este adevarat nici macar varsta decedatului….asta e tara in care traim o tara de nimic si autoritati care sunt in stare sa stearga un boschetar pe picioare ptr 50 de lei si aici ma refer la politisti care au luat mita in ultimul hal in acest caz….cum se spune mai sus in descrierea cazului ”Din primele cercetări am constatat faptul că este vorba despre o traversare neregulamentară” …sa comentam asta …nici macar nu stiti sa mintiti uitati-va va rog la poza cu nr 10. unde se vede clar la piciorul celui de la Criminalistica, de acolo pleaca indiciul cu nr:1 acel indiciu se afla la o distanta de circa 20 CM de trecerea de pietoni..!!! poate chiar mai putin ….cum puteti sa spuneti ca acel om a trecut printr-un loc nepermis….RUSINEE!!! apoi ….din cunostintele mele limita de viteza in localitate este de 50 KM/h ..apoi …inainte cu 20 m de o trecere de pietoni semnalizata corespunzator limita de viteza legala este de 5 km ce sa mai spunem de soferul acelui semi-camion care circula cu 70 de KM/h pentru ca acolo s-a blocat acul chilometrajului s-au facut si fotografii de ce nu ati postat acele fotografii ?? si unde scrie acea lege ca: Daca te aflii sub influenta alcoolului nu ai voie sa traversezi trecerea de pietoni ?? In concluzie..POLITIA ROMANA si AUTORITATILE din TARA noastra nu stiu sa isi faca treaba …si…mai ales se uita numai si numai la Bani …crede-tima am fos acolo de la inceputul accidentului pana la sfarsit si inca ceva …de ce….s-au facut prima data masuratori au cosntatat totul dupa care s-au reluat masuratorile..si s-au constatat alte rezultate si aici avem un semnul intrebarii. Mai am ceva de spus si termin …DE CE la TV la stiri s-a spus ca acel om se afla la o distanta de 4 m de TRecerea de pietoni va rog mai vizualizato odata fotografia cu nr 10 si uitati-va la piciorul celui de la CRIMINALISTICA si acolo observati de unde incep Probele ….
    Asta e tot ce am avut de reprosat insa, mai sunt multe altele pe langa aceste lucruri.

  9. nu este adevarat nimic din ce sa spus in acest articol varsta este 51 de ani am fost martora la masuratori de ce nu se arata proba nr 1 care se afla exact la 20 de cm de trecere sau musamalizat toate probele decedatul era pe trecerea de pietoni pacat ca poliitia romana ia parte la astfel de evenimente in care ar trebui sa faca dreptate si lasa liber un criminal