În cadrul unei conferințe de presă desfășurată azi, 3 aprilie, rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea și-a prezentat echipa managerială, alcătuită din prorectori și decani.

La conferința de presă au fost prezenți cei patru prorectori:

Prof. Univ. Dr. Mioara Boncuț- probleme studențești

Prof. Univ. Dr. Livia Ilie- strategie organizațională financiară și relații internaționale

Prof. Univ. Dr. Ing. Claudiu Kifor- cercetare științifică și studii doctorale

Conf. Univ. Dr. Marian Țiplic- programe academice

Rectorul ULBS a anunțat că printre prioritățile sale și ale echipei sale se numără procedura de admitere în anul universitar 2012-2013, programele de studii doctorale, re-evaluarea domeniilor de studiu, precum și o mai bună comunicare cu publicul Universității.

Referitor la noile dispoziții venite din partea Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului privind admiterea în noul an universitar, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea consideră spune că este de acord cu reintroducerea probei scrise de admitere și că aceasta este un semn de normalitate și progres, cât timp toate universitățile se vor alinia acestor standarde.

În perioada 2-9 aprilie se vor desfășura concursurile pentru ocuparea posturilor de prodecani, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să se încheie procesul electoral din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu