O casă şi cel puţin trei autoturisme printre care şi unul de lux, au fost distruse în urma unui incendiu avut loc noaptea trecută în Sibiu. Flăcările au izbucnit la un service auto de pe strada Bieltz.video incendiu la un service auto şi o casă din turnişor

Proprietarii casei de lângă service-ul auto au mărturisit că au trăit clipe de coşmar şi abia au apucat să iasă afară din casă. Oamenii spun că au auzit o bubuitură, iar după câteva minute flăcările au cuprins casa.

„Dormeam cu fiica mea şi cu soţul. Eram în casă. Am auzit bubuitură. Am deschis geamul pentru că am crezut că e furtună. I-am spus la soţ să deschidă geamul şi am văzut flăcări şi am sunat la pompieri. Important este că suntem în viaţă”, a povestit Adriana Sasu, proprietară a casei mistuită de flăcări.

Şi vecinii servicelui la care a pornit incendiul spun că au stat cu frica în sân ca nu cumva acesta să se extindă şi la locuinţele lor. Pompierii sibieni au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi au reuşit după aproximativ două ore să anihileze incendiul. Deocamdată nu s-a stabilit exact de la ce a pornit incendiul.Proprietarii casei afectată de incendiu sunt decişi să îi dea în judecătată pe patronii acestuia pentru prejudiciul creat.

Ultima oră

Comentariul meu