Un tânăr de 19 ani a murit pe loc după ce maşina condusă de cel mai bun prieten s-a lovit violent de un stâlp la 50 de metri de o benzinărie. Maşina a derapat după ce şoferul a intrat prea tare într-o curbă şi a pierdut controlul volanului.

Maşina avea viteză, acul kilometrajului blocându-se la 160 km/h. În maşina marca Opel se aflau 3 tineri din localitatea Cristian. Unul dintre aceştia a murit strivit între maşină şi un stâlp. Un altul a zburat prin geam, dar a scăpat teafăr ca prin minune. ”Eram în staţia de taxi la River. Am văzut o persoană cum a zburat pur şi simplu prin geam. Am sărit repede să ajut. Aşa mai rar vezi. Apoi a început să ardă. Un alt tânăr abia mai mişca şi încă vorbea şi zicea că îl doare. Din păcate el a murit şi nu a mai putut fi salvat. Mai era şi şoferul rănit. Am sărit cu estinctoare ca să stingem flăcările pentru că era şi lângă o ţeavă de gaz” a povestit Ruja Constantin Adrian, martor la accident de pe strada Alba Iulia.
Pentru că lângă stâlpul în care a intrat maşina se afla şi o ţeavă de gaz ce a fost afectată, traficul auto a fost restricţionat în zonă. Pe camerele de supraveghere ale benzinăriei se observă cum maşina derapează şi intra în stâlp.
Eu aprovizionam autovehicolul şi intre timp a venit o maşină cu viteză. A derapat şi s-a lovit de stâlp. Pasagerul din spate a ieşit pe geam afară. Avea viteză pentru că se auzea motorul ambalat. Am sunati mediat la 112. A început să ia foc”, a povestit şi Buian Marius.

A avut viteză mare
Viteza prea mare a fost cauza care a dus la producerea acestui accident. Poliţiştii au stabilit că maşina a derapat şi aşa a ajuns în stâlpul de pe contrasens. „Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic la un carosabil ud. Conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei autoturismului, a derapat şi a a intrat în coliziune cu stâlp de iluminat public.În urma impactului a rezultat decesul pasagerului din dreapta faţă. Precizăm faptul că după incendiu autoturismul a luat foc şi a fost stins foarte repede ce conducătorii auto ajunsi la locul accidentului. A fost lovită şi o ţeava de gaz. S-a intrerupt imediat alimentarea cu gaz”, a declarar subcomisar Crăciun Constantin, din cadrul IPJ Sibiu.[nggallery id=842]


Şoferul dus la spital
Şoferul Mărunţel Viorel în vârstă de 29 de de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Sibiu. Medicii nu exclud varianta ca acesta să fi consumat băuturi alcoolice sau substanţe etnobotanice.A fost adus un pacient cu fracută de claviculă. Are o stare ce poate fi atribuită unui consum de băuturi alcoolice şi se face şi un consult cardiologic pentru că am observat o anomalie, a spus medicul Cotizo Draia, medic în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu