Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a găsit sfârșitul chiar în timp ce era la lucru în Sibiu. Omul angajat la o firmă de salubritate a traversat strada pe DJ106C ca să ducă o pubelă pe care tocmai o golise.

Bărbatul a dat să treacă strada înapoi la mașina cu care mergea să strângă gunoiul, iar în acel moment s-a speriat și s-a întors din drum. Decizia a fost fatală pentru că un Volskwagen ce mergea dinspre Sibiu către Cisnădie,  l-a lovit în plin.

”Eu mergeam spre Cisnădie și mașina cu gunoiul era oprită. Probabil a descărcat pubelele acestea. Din spatele mașinii ne-a sărit direct față. A fugit efectiv. A vrut să treacă în partea cealaltă la pubelă”, spune Negulei Ioan, pasager în mașina care l-a accidentat pe Coscodaru Ionescu.

Un coleg de servici al bărbatului originar din cartierul sibian Gușterița, a văzut tot ce s-a întâmplat. Omul spune că colegul său a trecut strada după o pubelă și când a vrut să se întoarcă a fost lovit de o mașină.

”A trecut după pubelă și când a trecut a venit mașina dinspre Sibiu și l-a lovit. Nu a văzut că vine mașina. Nu a murit pe loc. După vreo 10 minute a murit”, a povestit și Căldărean Vasile.[nggallery id=843]

Neatent la traversarea străzii

Polițiștii au stabilit după primele cercetări că angajatul de la firma de salubritate a încercat să traverseze strada printr-un loc neregulamentar și nu s-a asigurat. ”Din primele cercetări efectuate la fața locului rezultă ca și cauză a accidentului de circulație, neatenția lucrătorului firmei de salubritate, care la coborârea de pe autospecială nu s-a asigurat la traversarea străzii și a fost lovit de către un autoturism ce se îndrepta spre localitatea Cisnădie. Din păcate lucrătorul firmei de salubritate a decedat la fața locului”, a declarat inspector principal David Costin – Biroul Rutier Sibiu.

Bărbatul lucra de un an de zile ca angajat la Schuster.

Ultima oră

Comentariul meu