Patru persoane au fost rănite în urma evenimentelor rutiere avute loc în Sibiu și în județ în ultimele 24 de ore.

A căzut de pe scuter

În dimineaţa zilei de ieri, 29 martie a.c., în jurul orelor 9.45, pe bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu s-a produs un eveniment rutier în următoarele împrejurări:

B. Mihai, în vârstă de 63 de ani, domiciliat în muncipiul Sibiu, în timp ce se deplasa pe un moped, pe bvd-ul Victoriei, în dreptul unei treceri pentru pietoni nu reduce viteza de deplasare, se dezechilibrează şi pierde controlul asupra mopedului, căzând pe carosabil.

În urma evenimentului mopedistul a fost accidentat, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Cercetările sunt continuate de poliţişti rutieri.

Minoră accidentată pe Coandă

În după-masa zilei de ieri, în jurul orelor 16.35, pe fondul traversării neregulamentare, un pieton în vârstă de 10 ani a fost uşor accidentat. Accidentul rutier s-a produs pe str. H. Coandă din municipiul Sibiu în următoarele împrejurări: N. M., în vârstă de 10 ani, domiciliată în municipiul Sibiu, s-a angajat în traversarea străzii H. Coandă în fuga, prin loc nesemnalizat şi nemarcat corespunzator, fiind surprinsă şi accidentată de un autoturism condus regulamentar de C. Florin, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu.În urma evenimentului, minora a fost uşor accidentată.

Conducătorul auto purta centura de siguranţă şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.Cercetările sunt continuate de poliţişti rutieri.

 Femeie rănită la Agnita

În jurul orelor 19.35, în localitatea Agnita s-a produs un alt eveniment rutier uşor, pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de mers înapoi.

Accidentul s-a produs în următoarele împrejurări: D. Alexandru, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în localitatea Daia, aflându-se la volanul unei autoutilitare, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui manevre de mers înapoi, acroşând cu bara spate o femeie – O. Doina, în vârstă de 57 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, prin spatele autoutilitarei.

În urma accidnetului, femeia fost uşor rănită, fiind trasportată la Spitalul Agnita. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de poliţişti rutieri.

 

Mopedist accidentat la Hosman

În cursul nopții trecute, în jurul orelor 03.03, Poliţia Oraşului Agnita a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că pe raza localităţii Hosman a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Agnita care în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate au stabilit următoarele:

L. Marian, în vârstă de 14 ani, domiciliat în localitatea Ilimbav, în timp ce conducea un moped pe raza localităţii Hosman, la ieşirea din localitate, din cauza denivelărilor de pe carosabil, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe moped în şanţul de pe partea stângă a drumului.

Mopedistul a fost uşor accidentat, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu