horoba nemulțumit că pustai a ales prost portarul în meciul cu dinamo, 1-0

Ioan Horoba, preşedintele luiGaz Metan Mediaş, este nemulţumit că echipa sa a primit gol de la Dinamo chiar pe finalul meciului. Oficialul clubului din Ardeal a declarat că bucureştenii erau o echipă de bătut joi seara, în Cupa României şi l-a acuzat pe Cristi Pustai că a ales greşit portarul. Totuşi, Horoba spune că şansele la calificare sunt destul de mari.

„I s-a dat şansă lui Buchta şi a contribuit şi el la acel gol. Am fost fricoşi la acest meci. Amândoi portari sunt de clasă, şi Buchta, şi Pleşca. El a avut ghinion că s-a accidentat şi lipsa jocurilor s-a văzut. Noi nu sugerăm antrenorului ce să facă, cu cine să joace, pentru că e răspunderea lui. Eu sunt de părere că Pleşca era o variantă mai bună.
Meciul ăsta e la fel de important ca unul care te duce la salvarea de la retrogradare. Păcat, n-o s-o mai prindem aşa pe Dinamo. E greu să dai două goluri în retur. Ne convenea 0-0, cred că şi Dinamo se mulţumea. Şanse de calificare sunt. Dacă Dinamo joacă la fel ca astăzi, n-o să fie o problemă calificarea”,
a declarat Ioan Horoba la DigiSport.

Ultima oră

Comentariul meu