Formaţia de Dans Cromatic Dance de la Casa de Cultură a Studenţilor din Sibiu a participat la sfârşitul săptămânii trecute la turneul de calificare „Romanian Open”, la festivalul concurs World Dance Masters ce va avea loc în Croaţia în luna mai 2012.

Acest concurs este destinat în principal dansatorilor amatori din toate colţurile lumii. Anul trecut la acelaşi concurs au participat 3500 de dansatori din aproximativ 30 de ţări atât din Europa cât şi de pe alte continente.

Formaţia Cromatic Dance a fost reprezentată la calificările de anul acesta de Irina Călugăr-Şerban şi de Adrian Albu, la secţiunile contemporan, Naţional Folcloric şi Urban Dance. La cele din urmă categorii Irina şi Adrian au obţinut locurile 2 şi respectiv 1, obţinând punctajul necesar calificării la finalele din Croaţia.

Este demn de menţionat că Irina şi Adrian au participat  la această competiţie de mare anvergură şi anul trecut şi au obţinut unul din primele 3 locuri, la aceleaşi secţiuni – „Naţional Folcloric” şi „Urban Dance” (Hip Hop – cum se numea aceasta categorie anul trecut).

„Dorim să îi felicităm pe această cale şi să le urăm mult succes la competiţia finală. Astfel de performanţe nu numai că trebuie încurajate, dar trebuiesc susţinute din toate punctele de vedere”, declară Liliana Popescu – Directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu