video razvan marcu îl ia la mișto pe primarul din cârțișoara: “purta cuțit din motive de fashion”

Realizatorul tv Razvan Marcu  si-a distrat audienta aseara pe seama primarului din Cartisoara Dorin Magda , acuzat de autoritati ca a injunghiat un cetatean intr-o altercatie.video razvan marcu îl ia la mișto pe primarul din cârțișoara: “purta cuțit din motive de fashion”

“Intamplarea , pura intamplare , a facut ca primarul sa aiba la el un cutit.Unii poarta la ei o agenda , altii o batista, primarul asta purta un cutit.Mai taia si el o rosie , un castravete , o jugulara, ce se nimerea..” spune Marcu.

In emisiunea lui Razvan Marcu de aseara a intervenit un actor  care interpreta rolul primarului . “Primarul” a spus ca este dispus sa ajute familia celui injunghiat cu orice este nevoie. “Un sicriu , orice!”, iar apoi a explicat ca  a purtat  cutit la el din motive de “fashion” .Primarii poarta servieta diplomat , dar el nu a gasit decat una cu un serviciu de tacamuri inauntru , deci si cu cutite…

Monologul lui Marcu  îl puteți vedea pe www.ralucasirazvan.tv.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Asa face Marcu, le ia banii la primari ca sa apara in emisiune si dupa aceea face misto de ei cand sunt la inghesuiala.