Târgul de Paști a pregătit multe surprize pentru cei mici, în Piața Mare, între 6 și 15 aprilie. Jocurile Olimpice de Paști reprezintă un campionat adresat tuturor vârstelor cu trei jocuri diferite.

Cum Paștile sunt sărbători speciale pentru cei mici, majoritatea surprizelor pregătite de organizatorii evenimentului le sunt adresate. Pentru copii vor fi amenajate mai multe zone de joacă. Un trenuleț va fi pregătit să îi poarte într-o călătorie magică, apoi, zeci de iepurași îi vor aștepta într-un minizoo deschis, unde se vor putea juca împreună cu micuții urechiați, iar tot în apropiere vor putea călări ponei.

Pentru cei puțin mai mari dar și pentru adulți, anul acesta, la Târgul de Paști se vor organiza „Jocurile Olimpice de Paști”. Concursul se va desfășura în fiecare sâmbătă, iar înscrierile se vor face pe pagina de Facebook facebook.com/targuldepasti începând cu 2 aprilie. Vor exista trei probe, minigolf, bowling și drag-race cu ouă. Dacă primele două nu au nevoie de explicații, drag-race-ul cu ouă e un joc mai rar întâlnit. Pe două jgheaburi paralele, cei doi concurenți lansează fiecare câte un ou din lemn, primul care ajunge la capătul jgheabului fiind declarat câștigător. Câștigătorii „Olimpiadei de Paști” vor fi premiați de organizatori. „Târgul de Paști este un eveniment interactiv și se adresează tuturor, celor care caută cadouri, dar și celor care se bucură de venirea primăverii. Astfel am organizat jocuri interesante pentru toate vârstele și ne așteptăm să fie pe placul vizitatorilor.”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Paști din Sibiu. Pe lângă jocuri, vizitatorii vor putea vizita o expoziție de icoane pe sticlă a artistei Lucia Nica în Centrul de Informații pentru Turiști din Piața Mare, pe toată perioada târgului.

Târgul de Paști 2012 va avea loc în Piața Mare, între 6 și 15 aprilie. 40 de comercianți din 17 județe ale țării aduc la Sibiu meșteșuguri tradiționale și cadouri potrivite pentru cei dragi.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu