gheorghe bichicean a preluat mandatul de rector al universității româno-germane din sibiu

Pe 27 martie a avut loc ceremonia de predare-primire a mandatului de rector în cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu, prof.univ.dr. Gheorghe Bichicean preluând, în cadrul ședinței de Senat, funcția de rector.gheorghe bichicean a preluat mandatul de rector al universității româno-germane din sibiu

Ceremonia a fost deschisă de președintele Senatului, conf.univ.dr. Alexandru Hampu, care a mulțumit doamnei prof.univ.dr. Hortensia Gorski pentru activitatea desfășurată pe parcursul mandatului său de rector.

La final de mandat, doamna Hortensia Gorski a adresat un cuvânt de mulțumire Senatului Universității și tuturor colegilor pentru susținerea oferită în această perioadă. Aceasta a urat mult succes noii echipe manageriale, asigurându-și colegii de implicarea sa și pe viitor în toate activitățile și acțiunile Universității.

În cadrul aceleiași ședințe, s-a validat propunerea rectorului pentru funcția de prorector al Universității, fiind numit domnul conf.univ.dr. George Bălan. În final, prof.univ.dr. Gheorghe Bichicean a invitat personal întregul colectiv al Universității Româno-Germane din Sibiu la o întâlnire festivă, organizată la restaurantul hotelului Ramada din Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu