video primarul din cârțișoara a înjunghiat un om. parchetul face cercetări

Dorin Magda, este cercetat penal de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu după ce a înjunghiat un bărbat într-un conflict avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în comuna sibiană Cârțișoara, acolo unde acesta este primar.video primarul din cârțișoara a înjunghiat un om. parchetul face cercetări

Primarul este cercetat pentru port ilegal de armă albă pentru că a înjunghiat cu un cuţit pe unul dintre cei trei bărbați cu care s-a certat în faţa unui bar din comuna sibiană de unde este originar Badea Cârțan. Atât primarul cât şi bărbatul pe care acesta l-a înjunghiat sunt internați la spital. Primarul este în Sibiu, iar victima sa este la spitalul din Făgăraș.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu s-a autosesizat în acest caz și a început cercetări penale.”Pe rolul unității noastre de parchet s-a înregistrat o cauză fiind preluată de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig. (…) Întrucât a avut loc un conflict în noaptea de 24 spre 25 martie 2012 într-un bar din localitatea Cârțișoara în care a fost implicat și primarul comunei acesteia, Magdea Dorin. În prezent cauza este în curs de cercetare de către unitatea noastră în Parchet, urmând să se stabilească în raport de actele medicale ce vor stabili numărul de zile de îngrijiri medicale, încadrarea juridică a faptelor”, a spus Adriana Sandru, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

În comuna în care a avut loc scandalul între primar și alți trei bărbați, oamenii se feresc să vorbească public despre incident. Atât la primărie cât și în comunitatea din Cârțișoara, oamenii nu scot o vorbă despre eveniment. Nici în barul unde s-a petrecut toată scena, nimeni nu spune nimic.

Chiar dacă primarul a cerut conducerii Spitalului Județean Sibiu să nu divulge nimic legat de internaerea sa, purtătorul de cuvânt al instituției sanitare sibiene a a confirmat că la secția de neurochirurgie este internat un bărbat din Cârțișoara cu raumatism cranio cerebral.

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu