studenții sibieni sunt învațați cum să își deschidă propria afacere

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu organizează în perioada 28 – 29 martie 2012 seminarul ”Antreprenoriatul în mediul universitar”. studenții sibieni sunt învațați cum să își deschidă propria afacere

Evenimentul este una dintre activitățile principale ale proiectului „Promovarea antreprenoriatului în mediul universitar”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, ce se derulează în perioada 01 decembrie 2011 – 31 martie 2013, în parteneriat cu organizaţia studenţească AIESEC.

Scopul Seminarului ”Antreprenoriatul în mediul universitar” este de conștientizare a necesității dezvoltării spiritului antreprenorial în rândul studenților. Seminarul se desfășoară  pe parcursul a două zile, 28 – 29 martie 2012, în intervalul orar 14:30 – 17:30, în incinta cafetăriilor de la Facultatea de Inginerie si de la Biblioteca Universitară.

Evenimentul include două mese rotunde  având ca și teme ”Instruirea antreprenorială în programul universitar” și ”Antreprenor în contextul economic actual”, ateliere de lucru și workshop-uri cu tema ”Antreprenoriatul poate fi o poveste de success.”

Proiectul „Promovarea antreprenoriatului în mediul universitar” se înscrie pe Axa prioritară 1 – Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere, Domeniul major de intervenţie 1.2 – Calitate în învăţământul superior şi are valoarea totală de 939.446 ron din care 878.519 ron finanţare nerambursabilă.

 

Ultima oră

Comentariul meu