video șapte bărbați din arad suspectați că au incendiat liquid. unul este angajat la penitenciarul arad!
Foto: Sebastian Marcovici

Şapte suspecţi vor fi audiaţi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu în dosarul incendierii unui club din municipiul Sibiu. Aceștia au fost aduși luni după amiază la sediul IPJ Sibiu. Niciunul nu a facut declarații.

video șapte bărbați din arad suspectați că au incendiat liquid. unul este angajat la penitenciarul arad!
Foto: Sebastian Marcovici

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii sibieni în cooperare cu poliţiştii arădeni, în dosarul incendierii unui club din municipiul Sibiu (Liquid), în această după-amiază, şapte persoane suspecte au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Cele şapte persoane sunt domiciliate în municipiul Arad şi au vârstele cuprinse între 25 şi 45 de ani.

În următoarele ore, în urma cercetărilor efectuate, împreună cu procurorul de caz se va stabili câţi dintre suspecţi vor fi reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi ulterior, prezentaţi judecătoriei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Un suspect este agent principal de penitenciare din Arad

Luni, 26 martie 2012, agentul principal de penitenciare, Braiţ Sebastian Gheorghe, din  cadrul Penitenciarului Arad, a fost reţinut pentru 24 de ore, de către reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Agentul este învinuit de faptul că, în data de 3 decembrie 2011, în timp ce se afla în tură liberă, a participat la incendierea unui club din Sibiu. Cercetările în acest caz sunt continuate de către lucrători ai Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, cu sprijinul structurilor de specialitate ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Agentul principal de penitenciare Braiţ Sebastian Gheorghe este încadrat în sistemul administraţiei penitenciare din anul 2003. Faţă de situaţia prezentată, în funcţie de soluţia adoptată de organele judiciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor va dispune măsurile legale.[nggallery id=781]

Ultima oră

Comentariul meu