csu pierde cu 68-94 în fața bc timișoara. vezi declarațiile de la final!
Foto: csusibiu.ro

Sibiul a ținut piept Timișoarei doar în primele 10 minute. Oaspeții au controlat apoi autoritar jocul din Sala Transilvania. CSU joacă runda următoare la CSM București.

csu pierde cu 68-94 în fața bc timișoara. vezi declarațiile de la final!
Foto: csusibiu.ro

CSU a condus cu 19-17 după primele 10 minute și se părea că elevii lui Cătălin Vulc vor reuși să obțină un succes important. Din păcate nu a fost să fie așa. Timișoara a întors jocul și a trecut la conducere din sfertul doi, iar până la final s-a impus cu 68-94. Oaspeții au părăsit Sala Transilvania în aplauzele spectatorilor, spectatori care pe parcursul ultimelor două sferturi au solicitat demisia tehnicianului Cătălin Vulc.

Predrag Bandjarevic: ”Am jucat sub presiune la Sibiu”

Sibiul a jucat sub o mare presiune și noi din cauză că am pierdut la Rovinari. Nu este ușor să faci acest lucru. Am început mai relaxat și de aceea am avut probleme. Acum urmează două meciuri foarte grele cu Ploiești și Tg. Mureș. Ambele echipe sunt foarte bune. Cred că în momentul acesta Ploieștiul este cea mai periculoasă echipă în lupta pentru primul loc. Și Mediașul are echipă bună”.

Cătălin Vulc: ”Am avut o cădere și de acolo s-a rupt jocul”

”Am început bine partida. Apoi a urmat o cădere și de acolo s-a rupt jocul. Din păcate Timișoara a făcut o zonă foarte bună și noi nu am reușit să marcăm de 3 puncte. Am avut doar 2 aruncări marcate din 21 și cred că asta spune tot. Cred că problema este și mentală. Jucătorul nostru, Nikita, în ultimele meciuri nu a fost într-o formă deosebită. Nici Devon Austin nu a fost în formă. Nemarcând de 3 puncte, Timișoara s-a apărat mai agresiv sub panou. Niciun meci nu seamnă cu altul. Eu încă sper că putem câștiga la București și cu Clujul și în funcție de ce se întâmplă și jocul rezultatelor orice se poate întâmpla. Nu au fost momente plăcute pentru mine în sală. Din păcate asta e viața antrenorilor. Când câștigi toată lumea e cu tine, când pierzi apar problemele. Peste tot e așa atunci când presiunea este mare. Eu trebuie să mă detașez ca să mă pot concentra la meciuri. Eu trebuie să îmi fac treaba atâta timp cât sunt antrenorul acestei echipe”.

CSU Sibiu:

Scott 13, Riley 14, Austin 9, Crăciun 16, Wisseh 13, Nikita 3.

BC Timișoara:
Jovanovic 21, Andrei 3, Sime 5, Popescu 17, Archie 14, Siriscevic 23, Păltinișanu 2, Cuic 9

Ultima oră

Comentariul meu