americanul austin revine la csu sibiu în meciul cu bc timişoara

CSU Sibiu va miza şi pe Austin pentru partida de duminică seară de la ora 19.45 cu BC Timişoara, la Sala Transilvania. Sibiul are nevoie de victorie pentru a mai spera la accederea în play-off.americanul austin revine la csu sibiu în meciul cu bc timişoara

CSU Atlassib Sibiu dă piept duminică seară cu echipa ce ocupă primul loc în clasamentul actual al Campionatului Naţional de Baschet Masculin. Sibienii sunt optimişiti înaintea meciului cu gruparea bănăţeană. „Duminică vom juca cu BC Timişoara şi chiar dacă şansele noastre de accedere în play-off s-au diminuat în ultima perioadă, vrem să jucăm şi credem în şansele noastre. Vom face tot ce putem noi ca să intrăm în play-off. Dacă nu reuşim să realizăm această calificare în play-off vrem măcar să terminăm cu o impresie bună în acest sezon în faţa suporterilor sibieni”, a explicat vineri Horaţiu Floca, directorul sportiv al clubului CSU Sibiu.

În efectiv complet

Vestea poate cea mai bună înaintea acestei partide este faptul că americanul Devon Austin va fi în lot pentru partida cu Timişoara. „La echipă nu sunt jucători cu mari probleme medicale. Austin din păcate încă mai are probleme cu umărul, dar s-a antrenat în aceste zile. De aceea el a şi fost menajat la meciul cu Ploieştiul din weekendul trecut. Ceilalţi jucători sunt apţi de joc”, a mai spus Horaţiu Floca.

Şanse teoretice pentru play-off

Oficialii lui CSU Atlassib Sibiu speră ca jocul rezultatelor coroborat cu victorii ale echipei sibiene în ultimele 3 etape, să ducă echipa în play-off. „Şansele la play off sunt destul de mici. Depindem foarte mult de alte rezultate. Cert este că nici dacă vom câştiga următoarele trei meciuri nu suntem siguri că accedem în play-off. Se pare că Energia Rovinari are acum o victorie în faţa noastră. Dacă Energia Rovinari va câştiga cu Piteştiul atuomat pentru noi e obligatorie victoria în ultimele trei partide ceea ce este o încercare destul de grea”, a mai spus vineri Horaţiu Floca.

articol preluat de pe csusibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu