acuzaţii: daniela crudu a tepuit clubul resident society club din sibiu

Reprezentanţii Reisident Club spun că din cauza acuzelor care s-au adus în ultima vreme doresc să clarifice lucrurile si sa explice mai detaliat care a fost situatia.acuzaţii: daniela crudu a tepuit clubul resident society club din sibiu

Iată ce spun cei din clubul sibian:

“Daniela Crudu a fost contactata cu aproxmativ o luna si jumatate inainte de eveniment si s-au stabilit detaliile referitoare la onorariu si obligatiile fiecarei parti. Clubul era obligat sa plateasca onorariul stabilit iar Daniela sa stea la eveniment minim 3 ore. Promisiunea a fost ca sta pana dimineata si “face show asa cum stie ea mai bine”.
Cu o zi inainte, dupa ce s-a facut o promovare imensa evenimentului, Daniela a anuntat ca nu mai vine din cauza iubitului care nu o mai lasa. La insistentele noastre, Mihai si-a dat acordul sa vina, ba mai mult a zis ca o insoteste.
Au sosit, Mihai a nu vrut sa coboare in club sa nu fie vazut, Daniela a stat 40 de minute, din care o parte in birou unde s-a plans intruna de fotbalist din cauza caruia a pierdut o gramada de evenimente si bani, si nu stie cat o sa mai reziste .In tot acest timp isi dadea mesaje intruna cu iubitul. Dupa 40 de minute a zis ca trebuie sa plece ca a venit Mihai dupa ea, a iesit din club si s-a urcat in masina lui.
Degeaba s-a insistat la acesta sa o mai lase sa-si respecte intelegerea, nu a vrut nici sa auda de aceasta posibilitate.
Grabit fiind, a cerut suma de 500 de euro sa plece, desi Daniela nu si-a respectat angajamentul, si nu a stat decat un sfert din timpul total pe care trebuia sa-l stea in club. A primit cei 500 de euro si a plecat in graba.”

Ultima oră

Comentariul meu