video – foto pregătiri febrile pentru ziua poliţiei la sibiu. vezi ce surprize sunt pregătite”

Zarvă mare, joi după amiază, în centrul Sibiului. Poliţişti din toată ţara au fost mobilizaţi pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române, ce va avea loc aici. Repetiţiile pentru evenimentul din Piaţa Mare a oraşului au durat câteva ore. video – foto pregătiri febrile pentru ziua poliţiei la sibiu. vezi ce surprize sunt pregătite”

Poliţiştii de la Intervenţie Rapidă şi cei de la Rutieră au adus cele mai bune maşini şi echipament din dotare pentru parada de vineri de la ora 12.00, iar trecătorii au fost impresionaţi.

„Imi aduc şi fetiţa. Cred că va fi frumos. Sper să iasă bine şi mâine să se bucure toţi sibienii. Sunt sigur că la parada oficială va ieşi mai bine”, a spus un sibian prezent în Piaţa Mare.

Nu toţi cei care au fost prezenţi joi la simulare cred că parada va fi una de succes. Oamenii cred că poliţia ar trebui să îşi canalizeze eforturile către altceva.

Poliţia Română promite totuşi un spectacol pe cinste vineri de la ora 12.00 în Centrul Istoric al Sibiului cu ocazia împlinirii a 190 de ani de la înfiinţare.[nggallery id=834]

Programul zilei

Activităţile circumscrise acestei zile vor avea loc vineri, 23 martie a.c, începând cu ora 1100, oră la care, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 situat în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, va avea loc ceremonialul de depuneri de jerbe şi coroane de flori în memoria eroilor noştri.

Începând cu ora 1200, Piaţa Mare a municipiului Sibiu va fi spaţiul în care publicul larg va putea vizita expoziţiile de tehnică şi autospecialele din dotarea Poliţiei Române, va putea urmări exerciţiile demonstrative şi parada în cadrul căreia vor defila elevii şi studenţii şcolilor de poliţie şi Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

În acest cadru festiv va fi comemorat agentul şef adjunct de poliţie Gancea Lucian, căzut la datoria în anul 2011. De asemenea, va avea loc premierea poliţiştilor care s-au remarcat în activitate, la nivel naţional.

Ultima oră

Comentariul meu