video alex pelici: sportul şi chiajna sunt echipele momentului în liga 1

Antrenorul lui Voinţa Sibiu laudă “Gaşca Nebună” înaintea meciului direct de duminică după amiază. Chiar şi aşa însă sibienii au pus gând rău studenţilor şi vor să îi învingă pe Municipalul din parcul Sub Arini.video alex pelici: sportul şi chiajna sunt echipele momentului în liga 1

Alex Pelici îşi avertizează jucătorii că egalul cu Pandurii de miercuri nu are valoare dacă nu vor bate pe Sportul. Tehnicianul Voinţei ştie că bucureştenii vor veni la Sibiu ca să joace fotbal şi să învingă

“Suntem mulţumiţi de ce am obţinut. Am plecat cu gândul să nu pierdem, dar punctual obţinut cu multă muncă şi multă trudă nu are nicio valoare dacă nu vom reuşi să câştigăm duminică în faţa Sportului. Sportul care alături de Concordia Chiajna reprezintă surpriza acestui început de retur. O echipă tânără cu jucători tineri cu antrenor ambiţios. Vor veni cu siguranţă să îşi vândă scump pielea la Sibiu”, spune acesta.

YouTube video

Trei accidentaţi

Voinţa are probleme de lot înaintea meciului cu gruparea din Regie. Căpitanul Grigore este pe lista indisponibililor. “Pentru jocul cu Sportul la Grigore sunt semen de întrebare. Lukanovic este cu semnul întrebării. El a resimţit o răceală puternică şi pentru asta nu a fost nici la Tg. Jiu. Dâlbea este în continuare incert. El are o rupture fibrilară”, a mai spus antrenorul Sibiului.

Pelici ştie clar care este diferenţa între Sportul cu care Sibiul a făcut 2-2 în tur şi actuala echipă ce a bătut pe Dinamo şi a încurcat runda trecută pe CFR Cluj.

“Sportul are acum o mai bună organizare. În rest au aceeiaşi poftă de joc şi aceiaşi nebunie în fotbal pe care au avut-o în totdeauna. Este o echipă frumoasă şi care joacă fotbal, dar pe care ne dorim să o învingem. Profită foarte bine de spaţiile libere şi pleacă foarte bine pe atac rapid şi contraatac. Lazăr şi Ferfelea sunt câţiva dintre ei. Repet. Sportul şi Chiajna sunt echipele momentului în liga 1”, mai spune tehnicianul Sibiului.

Postolache vede Sportul ca o echipă imprevizibilă

Fostul jucător al Sportului, Marius Postolache spune că ştie cum pot fi opriţi foşti colegi de echipă şi că sper ca aceştia să nu mai fie la fel de imprevizibili ca în partidele anterioare din acest început de retur.

“Eu ţin să cred că au rămas la fel. Acelaşi tipar de Gaşcă Nebună. Îi cunosc foarte bine şi sunt imprevizibili. Sper ca duminică să nu joace la fel. Eu sper să privim partea plină a paharului. Nu trebuie să ne facem calcule. Sincer cred că e mai bine că sunt multe echipe angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării. Dacă sunt mai multe prefer să cred că se va duce o luptă numai pe teren”.
VIDEO – BOGDAN TATAROIU

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu