interlopul adrian tâmplaru are blog personal pe internet. află detalii incredibile!

”Proaspăt” mutat la penitenciarul Rahova, Adrian Tâmplaru se poate mândri că are acum și o pagină personală pe internet. Administratorul acesteia a povestit pentru Ora de Sibiu că a primit bani cash de la un verișor de al lui Tâmplaru pentru a realiza pagina de web, dar și pentru administrarea ei pentru câțiva ani. interlopul adrian tâmplaru are blog personal pe internet. află detalii incredibile!

Nu este un secret pentru nimeni că Adrian Tâmplaru are acces la internet din penitenciar. Interlopul condamnat la ani grei de închisoare de către Tribunalul Dolj a fost chiar și mutat disciplinar la Rahova după ce mass-media a dezvăluit că acesta are un smartphone și stă pe internet chiar din celula de detenție.

Ca și cum nu era îndeajuns, Adrian Tâmplaru are acum și un blog personal. Pagina de inernet disponibilă la adresa www.adriantamplaru.ro este administrată de o firmă din Craiova.

Administratorul acesteia a povestit pentru Ora de Sibiu cum a ajuns Adrian Tâmplaru să aibă un blog personalizat.

Epure Stelian Ionuț a povestit cu lux de amănunte povestea blogului lui Adrian Tâmplaru.

Comandă de la un verișor

Conform administratorului firmei Fzone Media Designes, Adrian Tâmplaru nu intrat deocamdată în contact cu el. Totul s-a derulat prin intermediul unui apropiat al acestuia. ”Un verișor de al dânsului m-a contactat. Mi-a spus că vrea să cumpere un domeniu și să facă un blog cu numele lui Adrian Tâmplaru. Am fost întrebat și cât ar costa ca să îl și administrez. Am făcut totul legal. Am facturi. Vă dați seama că nimeni nu vrea să aibă probleme. Pot să dovedesc totul cu acte. Cu Adrian Tâmplaru nu am vorbit niciodată”, a povestit Epure Stelian Ionuț.

100 de euro pe lună pentru administrare

Conceperea designului pentru pagina de web a costat 400 de euro, iar pentru administrare verișorul lui Tâmplaru mai plătește 100 de euro pe lună. Deocamdată pentru doi ani serviciile sunt asigurate. ”Am fost rugat să postez eu ce articole cred de cuvință. Singura doleanță a fost ca acestea să nu fie cu caracter pornografic. Știu că pe site mai postează o domnișoară și semnează cu numele de Alexandra. Eu o să fac lucrul acesta doar pentru 1-2 ani. Apoi nu știu ce va urma”, a mai povestit administratorului firmei Fzone Media Designes.

Apreciat și activ pe facebook

Ora de Sibiu a relatat luna trecută că din spatele gratiilor, el încărcat pe contul său doar 12 poze, iar într-o fotografie apare alături de fosta formaţie Elegance. Puşcăriaşul are 4.042 de prieteni, iar pe prima pagină a scris şi câteva cuvinte despre el. „Întotdeauna am încercat să ştiu ce vreau (sau mai bine zis am ştiut ce vreau) şi niciodată nu am renunţat la visurile şi idealurile mele, indiferent de risc, sacrificiu, preţ sau consecinţe, iar atunci când îţi doreşti cu adevărat ceva şi ai suficientă ambiţie, Universul lucrează în favoarea ta. Nu renunţ niciodată!!!”, a postat pe pagina de socializare Tâmplaru

Opt ani de închisoare

Adrian Tâmplaru a fost condamnat în anul 2007 de către Tribunalul Dolj la opt ani de închisoare cu executare. A fost acuzat de constituire, aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, acte cu violenţă, luare de taxă de protecţie, tentativă de omor, ultraj, proxenetism şi şantaj.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cica ca,ani grei de inchisoare =))))) si are numa 8 ani cu exectuare .. Si iasa peste 3-4 ani pe buna purtare pe urma isi ea meseria inpoi =))))