adrian tâmplaru a fost mutat disciplinar la penitenciarul rahova. vezi motivul!

Interlopul sibian a fost mutat de la începutul acestei luni din penitenciarul Craiova în Rahova după ce a fost prins că socializează pe facebook de pe un smartphone chiar din celula de detenţie.adrian tâmplaru a fost mutat disciplinar la penitenciarul rahova. vezi motivul!

Deținuții din penitenciare dau între 200 și 500 de euro pentru a avea un telefon mobil în celulă. Șiretlicul este povestit chiar de ei. Deținuții mărturisesc că, de cele mai multe ori, au fost ajutați de polițiști și gardieni.

Anul trecut, au fost confiscate în închisori zeci de mii de telefoane mobile, iar mulți dintre deținuți le folosesc pentru a vorbi cu cei dragi. Alții însă își conduc afacerile ilegale din spatele gratiilor. De plidă, Sile Cămătaru a fost acuzat că dădea din închisoare bani cu camătă.

Unii afişează nestingheriţi poze pe Facebook. Ca interlopul sibian Adrian Tâmplaru, de pildă. Deşi a fost mutat disciplinar la penitenciarul Rahova după ce i s-au găsit telefoanele, acesta continuă să posteze mesaje pe internet.

Administrația Națională a Penitenciarelor recunoaște că un deținut din trei are un telefon mobil.

Ora de Sibiu a relatat luna trecută că din spatele gratiilor, el încărcat pe contul său doar 12 poze, iar într-o fotografie apare alături de fosta formaţie Elegance. Puşcăriaşul are 4.042 de prieteni, iar pe prima pagină a scris şi câteva cuvinte despre el. „Întotdeauna am încercat să ştiu ce vreau (sau mai bine zis am ştiut ce vreau) şi niciodată nu am renunţat la visurile şi idealurile mele, indiferent de risc, sacrificiu, preţ sau consecinţe, iar atunci când îţi doreşti cu adevărat ceva şi ai suficientă ambiţie, Universul lucrează în favoarea ta. Nu renunţ niciodată!!!”, a postat pe pagina de socializare Tâmplaru

Adrian Tâmplaru a fost condamnat în anul 2007 de către Tribunalul Dolj la opt ani de închisoare cu executare. A fost acuzat de constituire, aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, acte cu violenţă, luare de taxă de protecţie, tentativă de omor, ultraj, proxenetism şi şantaj.

Sursa: digi24.ro

Ultima oră

Comentariul meu