ziua poliției române se ține vineri la sibiu. vezi programul!

Poliţia Română aniversează la data de 25 martie 2012, 190 de ani de la înfiinţare. În premieră, în acest an, Ziua Poliţiei Române va fi sărbătorită la Sibiu. Lucian Gancea va fi comemorat la această acțiune.ziua poliției române se ține vineri la sibiu. vezi programul!

A devenit deja o tradiţie, ca în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători. În acest an, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, respectiv municipiul Sibiu este gazda evenimentelor organizate cu acest prilej de către Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru o bună şi oportună informare a opiniei publice, vă trasmitem programul activităţilor circumscrise acestei zile, oferind posibilitatea cetăţenilor de a lua parte alături de noi la acest eveniment.

Activităţile circumscrise acestei zile vor avea loc vineri, 23 martie a.c, începând cu ora 1100, oră la care, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 situat în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, va avea loc ceremonialul de depuneri de jerbe şi coroane de flori în memoria eroilor noştri.

Începând cu ora 1200, Piaţa Mare a municipiului Sibiu va fi spaţiul în care publicul larg va putea vizita expoziţiile de tehnică şi autospecialele din dotarea Poliţiei Române, va putea urmări exerciţiile demonstrative şi parada în cadrul căreia vor defila elevii şi studenţii şcolilor de poliţie şi Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

În acest cadru festiv va fi comemorat agentul şef adjunct de poliţie Gancea Lucian, căzut la datoria în anul 2011. De asemenea, va avea loc premierea poliţiştilor care s-au remarcat în activitate, la nivel naţional.

 

Ultima oră

Comentariul meu