semieșec pentru gaz metan. mediașul a făcut 1-1 cu dacia mioveni

Mediașul a atacat și cu disperare buturile lui Cobrea pentru o victorie în fața lanternei roșii. Mioveniul a jucat curajos și cu tupeu pe Municipalul medieșean, iar Stoica a marcat un EUROGOL.semieșec pentru gaz metan. mediașul a făcut 1-1 cu dacia mioveni

 Pustai a vrut cu tot dinadinsul să lege pentru prima dată trei victoria consecutive în această ediție de campionat nu tocmai liniștită pentru medieșeni și a mizat pe Bawab încă din primul minut în speranța că ofensiva Gazului va da roade în meciul cu Mioveniului.

Din păcate teoria matematicianului de pe banca Mediașului a fost dată peste cap de o Dacia Mioveni destul de ofensivă în prima repriză. Ayza a ”adormit” apărarea greoaie a Mediașului, trăgând după el doi fundași centrali la prima ocazie a argeșenilor, iar Stoica l-a paralizat pe Pleșca cu o foarfecă la colțul lung, marcând în minutul 7 unul din cele mai frumoase goluri din liga 1.

Gazul s-a trezit din pumni, iar Ciprian Petre și Muntean au început să ”croșeteze” flancurile cu acțiunile lor. Mediașul a egalat oarecum meritat prin reușita lui capul a lui Markovic și a fost aproape de 2-1 pe final de repriză când Frăsinescu a ratat incredibil din 4 metri.

Pustai a mutat la pauză și l-a sacrificat pe Muntean , dar și pe Bawab băgându-i în teren pe Bratu și Roman, iar meciul a devenit cu adevărat spectaculos.

Cobrea a zburat din bară în bară la ocaziile medieșenilor, dar Gazul nu a mai găsit drumul spre gol până la final, Ciprian Petre, Vitinho și Roman ratând fiecare câte o bună ocazie de a înscrie.

Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 85 atunci când centralul a anulat un gol Mediașului pentru joc periculos

Gazul rămâne în zona periculoasă a locurilor retrogradabile, iar Mioveniul mai face un punct în tentativa de a nu retrograda cu penalități.

 

Schimbări:

Muntean – Florin Bratu (46)

Bawab – Roman (46)

Naidin – Olteanu (54)

Năstăsie – Voiculeț (69)

Bratu – Dudiță (89)

Zuluf – Nilă (90)

 

Galbene:

Stoica (55)

Isa Baa (65)

Cobrea (66)

Frăsinescu (75)

Voiculeț (80)

Ispir (82)

Ayza (90)

Baicu (91)

Enache (92)

Ultima oră

Comentariul meu