exclusiv video: urmărire ca în filme prin centrul sibiului. poliţia locală în alertă!

Un tânăr s-a luat la ceartă cu câţiva poliţişti locali şi totul s-a transformat într-un scandal în care unul dintre bărbaţi a fost alergat minute bune prin centrul Istoric al Sibiului. Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţă în jurul orei 11.00. exclusiv video: urmărire ca în filme prin centrul sibiului. poliţia locală în alertă!

Angajaţii poliţiei locale din Sibiu au fost puşi în alertă în această dimineaţă de către un bărbat care după ce şi-a parcat maşina în loc neregulamentar, s-a luat la ceartă cu aceştia şi chiar a încercat să îl lovească pe unul din agenţi. Omul a rupt-o apoi la fugă printre maşinile ce circulau pe stradă, iar momentul a fost surprins de reporterii Ora de Sibiu.

Municipalitatea a confirmat că tânărul nu a mai putut fi ajuns din urmă ce către poliţiştii locali, care însă susţin că l-au identificat pe scandalagiu şi că acesta va primi o amendă cuprinsă între 200 şi 1000 de lei pentru injurii ajuse agenţilor poliţiei locale.

„Doi bărbaţi au blocat unul dintre pilonii de acces în Piaţa Mare dinspre strada Mitropoliei. Poliţiştii locali i-au atenţionat că nu au voie să staţioneze cu autoturismul acolo. Unul dintre aceştia a adresat injurii agenţiilor de poliţie locală şi a vrut să îi lovească, moment în care s-a intervenit cu spray-ul lacrimogen din dotare. Cei doi au fugit de la faţa locului şi nu au putut fi prinşi de agenţii de poliţie locală. Totuşi poliţiştii locali i-au identificat pe cei doi bărbaţi. Conform legii 61/1991, cei doi vor fi sancţionaţi cu amendă cuprinsă între 200 şi 1.000 de lei pentru injurii”, a explicat Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

VIDEO: Dan Claudiu Buzdugan

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu